Ekonomi Ünlü markaların outleti Basın Ekspres’e geliyor

Ünlü markaların outleti Basın Ekspres’e geliyor

28.10.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Nurol GYO, İstanbul’un yeni çekim merkezi Basın Ekspres’in, Türkiye’nin ilk designer outletine ev sahipliği yapmaya hazırlandığını açıkladı.

Ünlü markaların outleti  Basın Ekspres’e geliyor

Nurol GYO, Güneşli’deki Basın Ekspres üzerinde Oasis Designer Outlet yatıtırı yapıyor. Üst segment ürünler ve perakende dünyasının lokomotif markalarının, yerli ve yabancı tüketicilerle buluşması hedefleniyor. 2017’nin mart ayında açılışı planlanan Outlet, yerli ve yabancı birçok üst segment markayı indirimli fiyatlarıyla satışa çıkaracak.

Haberin Devamı

Bin kişilik istihdam

Oasis Designer Outlet, Nurol GYO’un Bodrum’daki yatırımı sonrası, 18 yıl aradan sonra hayata geçirdiği ikinci AVM yatırımı olacak. Bölgedeki emlak yatırımlarının değerini artıracak nitelikte tanımlanan Oasis Designer Outlet’in üç yıl da 300 milyon liralık iş hacmi yaratması hedefleniyor. Perakende ve hizmet sektörlerinde birçok üst segment mağazaya ev sahipliği yapacak yatırım, tamamlandığında toplamda bin kişiye istihdam sağlanmış olacak. Cazip kiralama stratejisiyle yatırımcısına da avantajlar sağlayacak outlet’i, günde 50 bin kişinin ziyaret etmesi hedefleniyor.

Oasis Designer Outlet’in, moda dünyasının nabzının attığı Fransa, İtalya ve İspanya’da havalimanlarının yakın çevresine kurulan ve dünyanın önde gelen markalarının outlet’lerini bir arada barındıran açıkhava AVM’leri model alınarak tasarlandığı açıklandı.