Gündem Ünlüler korku dolu saniyeleri paylaştı

Ünlüler korku dolu saniyeleri paylaştı

22.07.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Bodrum’da önceki gece 6.3 şiddetinde olan deprem, tatil yapan ve sahne almak için orada bulunan ünlü isimleri de korkuttu.

Ünlüler  korku dolu saniyeleri paylaştı

Demet Akalın, Hadise, Yonca Evcimik, Kemal Doğulu, Özge Özberk, Gülben Ergen, Burhan Şeşen, Yonca Lodi, Işın Karaca, Yeşim Salkım, Nilgün Belgün, Hande Acar, Yeliz Yeşilmen, Berksan, Derya Tuna ve oğlu İdo Tatlıses depreme yakalanan ünlü isimler oldu. Tuna, oğlu İdo’nun düzenlediği doğum günü partisinde tam pastasını üflerken deprem oldu. Havuz başındaki kutlamaya katılan herkes panikle kaçmaya başladı.
‘Yere düşüp geri geldim’
Sabaha kadar uyumayan Demet Akalın geceyi dışarıda geçirdi. Artçı depremler yüzünden eve giremediklerini söyleyen şarkıcı, kızı Hira’nın yaşananlardan kötü etkilendiğini belirtti. Akalın sosyal medya hesabından “Nasıl atlatacağız bu travmayı? Bence 10 şiddetindeydi. Bırak sallanmayı, yere düşüp geri geldim. Allah hepimizi korusun. Merak etmeyin iyiyim” diye yazdı.
Depremi Türkbükü’ndeki evinde yaşayan Hande Ataizi, tüm gece bahçede oturdu. Saatlerce ağlayan ve çok korkan oğlu Leon’la sabah saatlerinde görüntülenen oyuncu, “Oğlum ağlama tamam geçti. Bak ne güzel oyunlar oynuyoruz” diyerek depremi unutturmaya çalıştı.
Dönüş için yer bulamadı
Deprem sonrası Arzum Onan da, İstanbul’a dönmek için soluğu havaalanında aldı. Yoğun talep yüzünden bilet bulmakta sıkıntı yaşayan oyuncu “Bizde ansızın yakalandık. Çok korktuk ve panik yaşadık” dedi.
Bazı ünlü isimlerde yaşadıkları korku dolu anları sosyal medya hesaplarından paylaştı.
Nilgün Belgün: Uzun yıllardır böyle bir deprem görmedim. Sokakta oturuyoruz.
Hande Acar: Korkunç bir gece geçirdik. Hangi çocuğumu taşıyacağımı bilemediğim, korkudan dizlerimin titrediği bitmek bilmeyen saniyeler, dakikalardı.
Gülben Ergen: Evlatlarla çaresizliği yaşamak, hissetmek zordu. Arayan, soran dostlara teşekkür ederiz. Bir evladı sırtına, diğerini kucağına, diğerinin elini kavrayıp ve kendi korkunu yenip onlara durumu anlatırken çırpınan bir geceyi sabah ettik. Hepimize gelmiş geçmiş olsun.

‘Olabilecek en büyük deprem’

Muğla Valisi Esengül Civelek, AFAD Başkanı Halis Biden, Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz ve Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, havanın aydınlanmasıyla birlikte kentte incelemelerde bulundu. AFAD Başkanı Biden “Yerli ve yabancı turistler çok rahatlıkla Bodrum’daki tatillerine devam edebilir. Uzmanlardan aldığım bilgiye göre, buranın en fazla üretebileceği deprem bu kadar” dedi. l AA