Gündem Üs bölgesinde hain saldırı! 2 şehit, 3 yaralı

Üs bölgesinde hain saldırı! 2 şehit, 3 yaralı

10.10.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Hakkari’nin Çukurca ilçesinde PKK’lı teröristlerin Irak’ın kuzeyindeki Zap bölgesinden güdümlü füze ile yaptıkları saldırıda bir asker ve bir iş makinesi operatörü şehit oldu, 3 asker yaralandı. Şehit sözleşmeli Er Emre Güngör’ün (26) babası, acı haberi tarlada çalışırken aldı.

Üs bölgesinde hain saldırı 2 şehit, 3 yaralı

Hakkari’nin Çukurca ilçesi Güven Dağı Üs Bölgesi’ne dün sabah saatlerinde, Irak’ın kuzeyindeki Zap bölgesinden PKK’lı teröristler 2 güdümlü füze ile saldırıda bulundu. Saldırıda bir asker şehit oldu. Üçü asker dört kişi yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan iş makinesi operatörü sivil işçi Ali Çam (17) de müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Hain saldırıda şehit olan Sözleşmeli Er Emre Güngör’ün (26) acı haberi, memleketi Kırıkkale’ye ulaştı. Yetkililer, sağlık kontrolü altında evde bulunan anne Fadime Güngör’e evladının şehit olduğunu söyledi. Baba Cebrail Güngör ise oğlunun şehit olduğu haberini tarlada çalışırken aldı. Yedi kardeş olduğu öğrenilen Şehit Güngör’ün geçen yıl Sözleşmeli Er olarak göreve başladığı ve ağabeyinin de Gaziantep’te uzman çavuş olarak görev yaptığı öğrenildi. Şehit Güngör’ün naaşı Kırıkkale’ye, Çam’ın cenazesi de Osmaniye’ye gönderildi.

Haberin Devamı

2. şehit haberi

Geçen perşembe Batman Hasankeyf’te, PKK’lı teröristlerin asfalta tuzakladığı el yapımı patlayıcıyı askeri aracın geçişi sırasında infilak ettirmesi sonucu yedi silah arkadaşıyla birlikte şehit olan Uzman Çavuş Yahya Şen de memleketi Kırıkkale’de toprağa verilmişti.

Yazarlar