Uşak UŞAK AK PARTİ, GAZETECİLERLE SAHURA KADAR SOHBET ETTİ

UŞAK AK PARTİ, GAZETECİLERLE SAHURA KADAR SOHBET ETTİ

22.07.2014 - 15:41 | Son Güncellenme:

.

UŞAK AK PARTİ, GAZETECİLERLE SAHURA KADAR SOHBET ETTİ

Gazetecilerle çay sohbetinde buluşan AK Parti İl Başkanı Basri Yıldırım, Ak Parti İl Teşkilatı ve Belediye Başkanı Nurullah Cahan, kentle ilgili çalışmalar hakkında bilgi verdi.
Uşak AK Parti İl Başkanı Basri Yıldırım ve Belediye Başkanı Nurullah Cahan, gazetecilerle teravih namazı sonrası çay sohbetinde buluştu ve kentle ilgili çalışmalar hakkında bilgi verdi. AK Parti İl Başkanı Basri Yıldırım, Ramazan ayının son günlerinde Gazze’ye saldıran İsrail’i kınadıklarını ve yapılan zulmün cezasının mutlaka verileceğini söyledi. Kentteki eğitim kurumlarının taşınmasıyla ilgili çalışmaların önümüzdeki dönemde hızlanacağını söyleyen Basri Yıldırım, Kent Park ve Kentsel Dönüşümle yeni bir Uşak’ın oluşacağını ifade etti. Basri Yıldırım, “Uşak, hepimizin daha iyi olmasını istediği bir kent. Bu geminin içinde hep beraber yer alıyoruz ve gazetecilerin bu konudaki görüşlerini önemsiyoruz. Önümüzdeki günlerde Uşak’ta ciddi bir yatırım seferberliği başlayacak. Şu anda belediyemizin mega projelerinin başında gelen Kent Park için bakanlıklar nezdindeki çalışmaları sonlandırmak üzereyiz. Bölgedeki okulların taşınması için yer tahsisleri yapılıyor. Yeni dönemde eğitimle ilgili çok önemli çalışmalarımız olacak. Kentimizin farklı farklı noktalarına yeni ve eğitim kalitesini artıracak okullar yapılacak” dedi.
CAHAN: SOMUT ADIMLAR ATILDIĞINI GÖRECEKSİNİZ
30 Mart yerel seçimlerinde göreve gelen Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, İsrail’in Gazze’deki zulmünü kınadığını belirtti. Zulmün asla zalimin yanına kar kalmayacağını söyleyen Nurullah Cahan, “Bebek, çocuk, kadın, yaşlı ve genç demeden masumları katledenlerin elbet cezası verilecektir. Devlet terörü estiren İsrail’in bir hesabı varsa Cenabı Allah’ın da bir hesabı var” diye konuştu. Gazetecilerin kamu yararı gözeterek çalıştığını dile getiren Nurullah Cahan, kentteki aksayan noktaları zaman zaman tespit ederek, sorunların giderilmesi için katkı sağladıklarını ifade etti. Kent Park ve kentsel dönüşümle ilgili önümüzdeki günlerde somut adımlar atılacağını kaydeden Nurullah Cahan, şöyle dedi: “Göreve geldiğimiz günden itibaren büyük-küçük demeden bütün projelerimizle yakından ilgileniyoruz. Kentimizin çehresini ve temel problemlerini çözmek için hazırladığımız Kent Park ve kentsel dönüşüme büyük önem veriyoruz. 19 ve 20 Ağustos 2014 tarihlerinde kentsel dönüşümün ihalelerini yapacağız ve 2 yıl içinde tüm Türkiye’ye örnek olacak bir projenin sonlandığını göreceğiz” dedi. Kent Park projesinin ilgili bakanlıklar bazında takibinin devam ettiğini söyleyen Nurullah Cahan, “Ramazan Bayramı’ndan sonra sonuç odaklı çalışmalarımız olacak. Hep birlikte artık somut adımlar atıldığını göreceksiniz. Kentteki trafik ve yeşil alan sorununu çözeceğiz ve aynı zamanda esnafın da gelirinin uzun vadede artmasını sağlayacağız.” Öte yandan İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Nacar, köylerle ilgili çalışmaları anlatırken, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mehmet Aslan, Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Mıllı ve Kadın Kolları Başkanı İlknur Ertuğrul da teşkilatları bazındaki çalışmalar hakkında basına bilgi verdi.