Uşak UŞAK SPORTİF, PINAR KARŞIYAKAYI ELİNDEN KAÇIRDI

UŞAK SPORTİF, PINAR KARŞIYAKAYI ELİNDEN KAÇIRDI

30.11.2015 - 12:43 | Son Güncellenme:

.

UŞAK SPORTİF, PINAR KARŞIYAKAYI ELİNDEN KAÇIRDI

Spor Toto Basketbol Ligi’nde haftaya damga vuran maçta Uşak Sportif deplasmanda Karşıyaka’ya son saniyede kaçırdığı pozisyonla 81-80 mağlup oldu.
Spor Toto Basketbol Ligi’nde sergilediği performansla son haftaların en çok konuşulan takımı olan Uşak Sportif, Karşıyaka’ya deplasmanda konuk oldu. Uşak Sportif iyi başladığı karşılaşmada üçüncü çeyrekte başlayan tribün olayları, tartışmalı hakem kararları, maçın sık sık durması ve son saniyede yakaladığı pozisyonu da sayıya çevirememesinin ardından rakibine 81 - 80 mağlup olarak bu sezon ligdeki 2. yenilgisini aldı. Genel anlamda baştan sona heyecanlı geçen karşılaşmada Paul Harris hiç kenara gelmediği maçta 24 sayı, 13 ribaunt, 5 asistle oynarken maçın adamı oldu.
Karşılaşma sonrası Uşak Sportif Kulüp Başkanı Arif Akçakaya değerlendirmede bulunurken şunları söyledi; “Deplasmanda Pınar Karşıyaka’ya karşı çok iyi mücadele gösteren ve ilk 2 periyotta maçı önde götürüp farkı açan, son saniyeye kadar canla başla mücadele ederek 81-80 lik skorla maçı kaybeden takımımı tebrik ediyorum. Üst üste gelen 3 galibiyetin ardından bu mağlubiyeti nazar boncuğu olarak değerlendiriyoruz. Muratbey Uşak Sportif ailesi olarak tam anlamıyla bir takım olduk. Bizim dışımızda gelişen fair play olgusundan uzaklaşılarak yaşanan hadiselerden dolayı üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Önümüzde kendi evimizde Beşiktaş Sompo Japan müsabakası var. Hatalarımızı düzelterek daha çok çalışarak bu maçı odaklanıyoruz. Taraftarımızın böyle önemli bir maçta yalnız bırakmayacağını biliyoruz. Tekrardan Teknik Ekibimi, Sporcularımı, Yönetimimi gönülden tebrik ve teşekkür ediyorum.” Dedi.