Uşak Uşak'ta Ferhat Göçer rüzgarı

Uşak'ta Ferhat Göçer rüzgarı

20.05.2015 - 17:43 | Son Güncellenme:

Uşak’ta ilk defa sahne alan Ferhat Göçer yaklaşık 50 bin kişiye unutulmaz bir gece yaşattı. Konserde bir konuşma yapan Başkan Cahan kent tanıtımı için ellerinden geleni yapacaklarını dile getirdi.

Uşakta Ferhat Göçer rüzgarı

Uşak’ta ilk defa sahne alan Ferhat Göçer yaklaşık 50 bin kişiye unutulmaz bir gece yaşattı. Konserde bir konuşma yapan Başkan Cahan kent tanıtımı için ellerinden geleni yapacaklarını dile getirdi.
Uşak Valiliği, Uşak Belediyesi ve Uşak Ticaret ve Sanayi Odası ortaklığında gerçekleşen Uşak Tanıtım günlerinin açılış konserinde Sanatçı Ferhat Göçer sahne aldı. Yaklaşık 50 bin kişinin izlediği konser büyük beğeni kazandı. Uşak Tanıtım Günleri açılış konserine Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, Uşak Valisi Seddar Yavuz, Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan AK Parti Uşak Milletvekili Mehmet Altay, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Yusuf Yalçın, İl Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder, Uşak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Kuvvet, ilçe belediye başkanları, kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı.
Gecenin açılış konuşmasını Belediye Başkanı Nurullah Cahan yaptı. “Kentin tantımını önemsiyoruz” diyerek sözlerine başlayan Başkan Cahan, tanıtım ile Uşak’ın birçok kazanım elde edeceğine inandıklarını belirtti. Tanıtım faaliyetlerinin ise profesyonel bir şekilde gerçekleşmesi gerektiğine dikkat çeken Cahan,”Kentlerin ve değerlerinin en iyi şekilde tanınması için geniş çaplı ve kurumsal bir tanıtım atağına ihtiyaç vardır. İlimiz bugüne kadar bu konuda talihsizlikler yaşamıştır. Birçok değeri olmasına rağmen değerleri yeterince tanıtılmamıştır. İşte bizler bu durumu değiştirmek için harekete geçtik. Üç kurum işbirliği içinde bu yıl ilk defa böylesine geniş katılımlı bir etkinlik yapıyoruz. Bu organizasyonu her yıl düzenleyerek zamanla fuar mahiyetine dönmesini istiyoruz. İşte bu çalışmalar Uşak’ın değerlerini en iyi yerlere getirecektir” dedi.
Gecenin sonunda sanatçı Ferhat Göçeree Belediye Başkanı Nurullah Cahan Uşak kilimi takdim etti.