Cadde Ütopya'da kim elendi?

Ütopya'da kim elendi?

24.03.2015 - 09:59 | Son Güncellenme:

TV8'in en heyecanlı yarışmalarından birisi olan Ütopya'da eleme heyecanı yaşandı. Halk oylaması sonucu Ütopya'ya veda eden isim herkesi üzdü. Kıyasıya rekabetin ve Ütopya'da kalma mücadelesini kaybederek elenen kim oldu? İşte Ütopya'dan son detaylar..

Ütopyada kim elendi

TV8 ekranlarında yayınlanan Ütopya programı bu hafta veda eden isim Türkan Gözcü oldu.

Haberin Devamı

TÜRKAN ARTIK YOK!

Yarışmacıların kendi aralarında yapmış olduğu oylamada 4 yarışmacı potaya çıktı. Potaya çıkan yarışmacılar Türkan, Aybüke, Harun ve Kurretülayn olarak belirlendi. 4 adaydan en az SMS oyu alan yarışmacı ise Türkan oldu. Halktan yeteri kadar SMS oyu alamayan

Böylece Türkan'ın 149 günlük Ütopya macerası son buldu.

ZÜMRÜT ÖKSÜZ KALDI

Türkan'ın Ütopya'daki Zümrüt isimli ineğe olan yoğun ilgisi herkes tarafından biliniyordu. Türkan eleneceğini öğrendiğinde Zümrüt'ü çok özleyeceğini ifade etti. Türkan'ın elenmesiyle beraber Zümrüt'ün ne olacağı ise merak konusu oldu.

"SEMİH'E HAKKIMI HELAL ETMİYORUM"

Türkan elendikten sonra her yarışmacı için ayrı ayrı yorumda bulundu. Kafe Grubu'nun her zaman arkasında olduğunu belirten Türkan, dışarıdan da onlara her türlü desteği vereceğini ifade etti. Semih hakkında da konuşan Türkan, ona hakkını helal etmediğini söyledi.

Haberin Devamı

Ütopyada kim elendi