Teknoloji Uzak Mesafede İlişki Yaşayanları Instagram Birleştirdi!

Uzak Mesafede İlişki Yaşayanları Instagram Birleştirdi!

30.11.2015 - 11:09 | Son Güncellenme:

Uzak mesafe ilişkisi zordur ancak bir çift aralarındaki kilometreleri birleştirmenin ve bağlı kalmanın bir yolunu buldu. Li Seok ve Danbi Shin bulundukları şehirlerde tek tek fotoğraflar çektiler ve onları Instagram’da...

Uzak Mesafede İlişki Yaşayanları Instagram Birleştirdi

Uzak mesafe ilişkisi zordur ancak bir çift aralarındaki kilometreleri birleştirmenin ve bağlı kalmanın bir yolunu buldu. Li Seok ve Danbi Shin bulundukları şehirlerde tek tek fotoğraflar çektiler ve onları Instagram’da Half & Half adını verdikleri bir projede birleştirdiler. Çift aslında Güney Koreli ancak bazı zorunluluklar yüzünden Shin şu anda New York’ta ve Seok ise eve, Seul’e geri döndü. Shin yaptığı açıklamada birbirlerinden ayrı kalacakları yüzünden son derece üzgün olduklarını dile getirdi.

Haberin Devamı

Mısır gevreği yerken veya taksinin geçişini izlerken ki gibi romantik veya normal anları bir araya getirmek istediğini söyledi. Çiftin Instagram hesabını 11 haftada 77.000’den fazla kişi takip etmeye başladı. Shin insanların yaşadığı uzak mesafe ilişkisine sempati duyduklarını ve dünyanın her tarafından haber olduğunu ve ayrıca Instagram’dan binlerce mesaj aldıklarını dile getirdi. Çiftin şu anda Instagram hesabını 101.000 kişi takip etmekte.