Teknoloji Uzaktaki sevgilinizi nasıl öpebilirsiniz?

Uzaktaki sevgilinizi nasıl öpebilirsiniz?

27.12.2016 - 09:35 | Son Güncellenme:

Mobil uygulamalar üzerinden sohbet ettiğiniz uzaktaki sevgilinizi veya eşinizi o anda öpmek isteseniz ne yapardınız? İşte size cevabı.

Uzaktaki sevgilinizi nasıl öpebilirsiniz

"Kissenger" adındaki cihaz, telefon uygulaması üzerinden karşı taraftaki kişiye güç ve basınç dalgaları yollayarak öpüşme hissi yaratıyor. Sevgilisi ya da eşi uzakta olanlar için geliştirilen sanal öpüşme cihazı Kissenger, telefon uygulaması üzerinden karşı taraftaki kişiye güç ve basınç dalgaları yollayarak öpüşme hissi yaratıyor. Telefonunuz cihaza yerleştiriyorsunuz ve aynı cihaza sahip olan uzaktaki eşiniz veya sevgilinizle öpüşebiliyorsunuz.

Haberin Devamı

Uzaktaki sevgilinizi nasıl öpebilirsiniz

Dudaklar için kullanılan silikon madde de insan dudağına en yakın duyguyu veriyor. Silikon dudak, karşı taraftaki kullanıcının dudaklarıyla yaptığı baskıyı küçük motorlar sayesinde iletiyor. Bu sayede sevgilinizin dudak hareketlerini hissedebiliyorsunuz. Kissenger'ın yaratıcılarından Profesör Emma Yann Zhang, "Bu cihaz insanlar arasında iletişimi sağlamak için kullanılacak. Sadece sevgiliniz değil, dünyanın herhangi bir yerinde bu cihazı kullanan biriyle de öpüşebilirsiniz" dedi.