Gündem Uzman çavuş dehşetI: 2 ölü

Uzman çavuş dehşetI: 2 ölü

18.01.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Evi terk eden eşiyle görüşmek için kayınvalidesinin evine giden uzman çavuş Alper Deveci, tartıştığı baldızı ve kayınvalidesini kurşun yağmuruna tutarak öldürdü, eşi ise komşuya kaçıp canını kurtardı

Uzman çavuş dehşetI: 2 ölü

Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde evi terk eden eşini görmeye giden uzman çavuş Alper Deveci, tartıştığı eşinin ailesinin üzerine kurşun yağdırdı. Uzman çavuşun kurşunlarının hedefi olan baldızı Aysun Bozcan olay yerinde, kayınvalidesi Nurhan Yaktı da kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Haberin Devamı

Olay, önceki gece Ataevler mahallesi Kemalpaşa caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, uzman çavuş Alper Deveci aralarındaki sorunlar nedeniyle evi terk ederek ailesinin yanına giden Aynur Deveci ile telefonda tartıştı.

Hastanede kurtarılamadı

Tartışmanın ardından Alper Deveci’nin eve gelmesi üzerine eşi Aynur Deveci ile yeğeni Bahar Bozcan kaçarak komşularına sığındı. Evde bulunan kayınvalidesi Nurhan Yaktı ile baldızı Aysun Bozcan’la tartışan uzman çavuş iki kadına kurşun yağdırdı. Deveci’nin silahından çıkan kurşunlardan birinin baldızının 9 yaşındaki kızı Fundanur Bozcan’ın sağ eline isabet eden Deveci daha sonra aracına binerek olay yerinden kaçtı.

Evden gelen silah sesleri üzerine komşularının çağırdığı ekipler, Aysun Bozcan’ın öldüğünü belirlerken, yaralanan Nurhan Yaktı kaldırıldığı özel bir hastanede ameliyata alındı, ancak doktorların tüm çabasına karşın yaşamını yitirdi.

Haberin Devamı

Eşi de uzman çavuş

Elinden yaralanan Fundanur Bozcan ise kaldırıldığı Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Ölen Aysun Bozcan’ın eşinin de uzman çavuş olduğu öğrenildi. Polis, uzman çavuş Alper Deveci’yi ararken, Erzincan plakalı aracı ile İzmit Rafet Karacan Bulvarı yakınlarında kaza yaptığı, bir taksiye binerek kaçtığı tespit edildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.