Ekonomi VakıfBank’tan dijital atak

VakıfBank’tan dijital atak

17.07.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

VakıfBank Genel Müdür Yardımcısı Lütfü Çelebi, Ar-Ge merkezi kurulması için çalışmalar yürüttüklerini belirterek, “Dijital dönüşüm konusunda da bankamızda yeni bir başkanlık kuruldu. Klasik bankacılık geride kaldı, her şey çok hızlı tüketiliyor. Bu nedenle de geleceğin ürünlerini öngörüp, ihtiyaç duyulduğu anda sunmamız çok önemli. Şu anda hiç olmayan, insanların güncel hayatına çok katkı sağlayacak ürünleri birkaç ay içerisinde sunacağız. Yakında lansmanını yapacağız” dedi.

VakıfBank’tan dijital atak

AA’ya demeç veren Çelebi, “Klasik bankacılık geride kaldı, her şey çok hızlı tüketiliyor. Bu nedenle de geleceğin ürünlerini öngörüp, ihtiyaç duyulduğu anda sunmamız çok önemli. Şu anda hiç olmayan, insanların güncel hayatına çok katkı sağlayacak ürünleri birkaç ay içerisinde sunacağız. Yakında lansmanını yapacağız” diye konuştu.

Haberin Devamı

Bireysel dijitalde

Satış ve pazarlama faaliyetlerine bir yenisini daha ekleyerek müşterinin şubeye gelmeden yerinde ziyaret edilmesini sağlayan MSS uygulamasını geliştirdiklerini anlatan çelebi, bu sayede bireysel bankacılık işlemlerinin birçoğunun hızlı bir şekilde dijital onay ile gerçekleştirildiğini söyledi.

Hizmetler tablette

Lütfü Çelebi, MSS uygulamasını çok önemsediklerini, Türkiye’nin tüm illerinde bu hizmeti sağladıklarını aktararak, “Müşterinin ayağına bankayı götürüyorsunuz. Müşterilere 14-15 bankacılık ürününü bankaya gitmeden sunuyoruz. Kredi bile verebiliyoruz ve bunu da dijital imza ile gerçekleştiriyoruz. 2 bin 500 bireysel satış temsilcimiz var. Hepsine MSS uygulamasını sunan tabletlerimizden verdik” dedi.

Yazarlar