Sivas Vali Gül, Medya Kuruluşlarını Ziyaret Etti

Vali Gül, Medya Kuruluşlarını Ziyaret Etti

05.02.2017 - 09:08 | Son Güncellenme:

.

Vali Gül, Medya Kuruluşlarını Ziyaret Etti

Sivas Valisi Davut Gül kentte faaliyet gösteren yazılı medya kuruluşlarını ziyaret etti.
İlk olarak Şehit Gazeteci İsmail Güneş Basın Sitesi’nde yer alan İrade Gazetesi’ni ziyaret eden Vali Gül burada gazetenin Genel Yayın Yönetmeni ve Yazı İşleri Müdürü Orhan Üngör bir süre sohbet etti. Burada konuşan Gül, gazetecilik mesleğinin önemine vurgu yaparak,"Vatandaşın haber alma hakkı sizin üzerinizde. Kamu ile vatandaşları birleştiriyorsunuz. Zor şartlarda görev yapıyorsunuz. Her geçen gün de çıtanız biraz daha yükseliyor." dedi.
Vali Gül, daha sonra Hakikat Gazetesi’ni ziyaret etti. Gül, burada gazetenin Yazı İşleri Müdürü Haydar Aldıkaçtı ve çalışanları tarafından karşılandı. Gazetenin 1949 yılında çıkan ilk sayısını inceleyen Gül, daha sonra Aldıkaçtı ile bir süre görüştü. Gül, ardından basın sitesinde yer alan Bizim Sivas Gazetesi’ni ziyaret etti. Burada Yazı İşleri Müdürü Yılmaz Kozu ve gazetenin fahri danışmanı Berat Demirci ile bir araya geldi. Gül, gazetenin uzun ömürlü olmasını dileyerek çalışmalarında başarılar diledi.
Haftalık olarak yayınlanan Gazete Şehir’in imtiyaz sahibi Naci Yıldız’ı da ziyaret eden Gül, gazete hakkında Yıldız’dan bilgi aldı. Son olarak geçtiğimiz günlerde beyin kanaması geçiren eski Hürdoğan Gazetesi imtiyaz sahibi gazeteci Sirer Doğan’ı da evinde ziyaret eden Gül, Doğan’a geçmiş olsun dileklerini iletti.