Muş Vali Yıldırım'dan Ziyaret

Vali Yıldırım'dan Ziyaret

04.02.2018 - 16:27 | Son Güncellenme:

.

Vali Yıldırımdan Ziyaret

MUŞ (AA) - Muş Valisi Aziz Yıldırım, Kızılağaç beldesinde ikamet eden gazi İsmet Şahin'i evinde ziyaret etti.

Haberin Devamı

Şahin ve aile üyeleriyle sohbet eden Yıldırım, devlet ve millet olarak her zaman şehit aileleri ve gazilerin yanında olduklarını söyledi.

Yıldırım, şehit yakınları ve gazileri hiçbir zaman yalnız bırakmayacaklarını belirterek, "Sizlerin dertleri bizim derdimizdir. Sizleri asla yalnız bırakmadık ve bırakmayacağız. Sizlerle bir araya geldiğimiz bu ziyaret vesilesiyle de tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, geride kalanlara da uzun ömürler diliyorum." diye konuştu.

Gazi İsmet Şahin ise bu tür ziyaretlerin kendilerini mutlu ettiğini belirterek, "Bu ziyaretler devletimizin bizlerin yanında olduğunun en güzel göstergesidir. Bu vatan için şehit verdik, gazi olduk, gerekirse bu millet vatanını savunmak için gözlerini kırpmadan canını seve seve feda eder. Rabbim ülkemizin içindeki ve dışındaki düşmanlara fırsat vermesin. Devletimiz daim olsun." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Ziyarette Vali Yıldırım'a eşi Selma Yıldırım, Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Mete ve eşi, Adalet Komisyonu Başkanı Bayram Ercan, MŞÜ Rektörü Prof. Dr. Fethi Ahmet Polat, İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, Muş Garnizon Komutan Vekili Piyade Albay Berat Acar eşlik etti.