Van Van Büyükşehir Belediyesinin Fotoğraf Yarışmasında Jüri Belli Oldu

Van Büyükşehir Belediyesinin Fotoğraf Yarışmasında Jüri Belli Oldu

06.02.2018 - 10:10 | Son Güncellenme:

.

Van Büyükşehir Belediyesinin Fotoğraf Yarışmasında Jüri Belli Oldu

Van Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen “100. Yılında Dört Mevsim Van” konulu fotoğraf yarışmasının jürisi belli oldu.
Van’ın düşman işgalinden kurtarılışının 100. yılı nedeniyle Büyükşehir Belediyesi tarafından ilk defa düzenlenecek olan ödüllü yarışmaya katılım 15 Mart 2018’e kadar devam edecek. Fotoğraf yarışmasına yoğun ilgi gösterilirken, yarışmanın kaderini belirleyecek olan jüri de belli oldu.
Birbirinden ünlü fotoğraf sanatçısının yer aldığı jüride Kültür ve Turizm İl Müdürü Muzaffer Aktuğ’un yanı sıra Ali İhsan Öztürk, Mürsel Yağcıoğlu, Hasan Uçar, Musa Talaşlı, Oktay Subaşı, Ahmet Fatih Sönmez, Mahmut Demir ve Fatih Sevinç yer alıyor.
Seçici kurul değerlendirmesi 20 Mart 2018’de yapılacak olan yarışmanın sonuç bildirimi ise 21 Mart 2018’de yapılacak ve ödül töreni ise Van’ın düşman işgalinden kurtarılışının 100 yılı olan 2 Nisan 2018’de gerçekleştirilecek.
Öte yandan, sayısal kategori ve renkli fotoğraf olmak üzere tek bölümden oluşan dört mevsim fotoğraflarının değerlendirileceği yarışmada birinciye 5 bin, ikincilik 4 bin, üçüncüye 3 bin, belediye özel ödülü (2 adet) bin 500 TL, Drone ödülü ise 750 TL olacak. Ayrıca sergilenecek olan en fazla 50 esere de 150 TL ödül verilecek.
Fotoğrafların online olarak http://fotografyarismasi.van.bel.tr adresinden yüklendiği yarışmaya katılım ise devam ediyor.