Gündem Vatanım Sensin 13. yeni bölüm fragmanında Cevdet'in büyük kozu!

Vatanım Sensin 13. yeni bölüm fragmanında Cevdet'in büyük kozu!

20.01.2017 - 10:57 | Son Güncellenme:

Kanal D'nin heyecanla takip edilen dizisi Vatanım Sensin 13. yeni bölüm fragmanını yayınladı. Perşembe akşamı son bölümü ile ekrana gelen Vatanım Sensin'de Cevdet, Tevfik'in gizli planlarını öğreniyor. Cevdet ve Tevfik bu sefer karşı karşıyalar.

Vatanım Sensin 13. yeni bölüm fragmanında Cevdetin büyük kozu

Vatanım Sensin 13. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Perşembe akşamları ekrana gelen Vatanım Sensin'de heyecan dozu giderek yükseliyor. Dün akşam ekrana gelen Vatanım Sensin bölümde oğlu Leon'un Eşref tarafından kaçırılmasına sinirlenen Vasili, Cevdet'e Eşref'i öldürme görevini verecek. Cevdet için zor anların yaşandığı Vatanım Sensin'de gerilim dozu yüksek sahneler yaşandı. Vatanım Sensin 13. yeni bölüm fragmanları ile 26 Ocak'ta Kanal D ekranında...

Haberin Devamı

VATANIM SENSİN 12. SON BÖLÜM ÖZETİ

Cevdet'in, Leon'a pusu planı başarılı olmuş ve Cevdet kızını şimdilik ipten kurtarmıştır. Ancak Vasili'nin, Leon'un hayatını tehlikeye atacak kadar gözünün dönmesi Cevdet için beklenmedik bir durum olur. Cevdet'e dair şüpheleri gittikçe artan Vasili kati emrini verir; Şayet Cevdet, Eşref'i vurmazsa öldürülecektir.

VATANIM SENSİN 13. BÖLÜM FRAGMANI

Giderek sıkışan Cevdet'in artık silahları bulmaktan başka çaresi kalmamıştır. Silahları kaçırmanın peşinde olan Tevfik ise başına geleceklerden habersizdir. Tevfik'e dair her şeyi öğrenen Eftalya, tüm gerçekleri anlatmak üzere Azize'nin kapısını çalar.