Gündem Vatanım Sensin 15. yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

Vatanım Sensin 15. yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

01.02.2017 - 11:17 | Son Güncellenme:

Vatanım Sensin dizisi 14. bölüm ile ekrana geldi. Nefes kesen sahneleriyle gündemden düşmeyen Vatanım Sensin'de bu hafta yine Mustafa Kemal Paşa'nın duygulandıran bir sahnesi yer aldı. Cevdet yüzbaşı'na gönderilen mektup gündeme bomba gibi düştü. Şimdi gözler Vatanım Sensin 15. yeni bölüm fragmanında...

Vatanım Sensin 15. yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak

Vatanım Sensin 14. bölümde Cevdet'in, Yunan Ordusu içindeki görevini öğrenen Mustafa Kemal, yaptıklarını takdir ediyor; Yüzbaşı Yakup ile gönderdiği mektupta kendi tarafında görmek istediğini beyan ediyor. Yüzbaşı Yakup geliyor; Cevdet'e Mustafa Kemal'den mektup getiriyor! Mustafa Kemal'in yanında görmek istediği Cevdet'e, Eşref Paşa karşı çıkıyor! Cevdet, kimin tarafında savaşa katılacak? Eşref Paşa'nın yeni hamlesi ne olacak? İşte o son bölüm...

Haberin Devamı

VATANIM SENSİN 14. BÖLÜM ÖZETİ

Vatanım Sensin yeni bölümünde, Mustafa Kemal'den mektup geliyor; Cevdet yeni bir göreve çağrılıyor! Cevdet'in Tevfik'i köşeye sıkıştırması ile Eşref Paşa’nın eline geçen silahlar tüm dengeleri değiştirecektir. Şayet Nazilli de Türkler zafer kazanırsa Cevdet'in Yunan Ordusu ile işi bitecek ve ailesine kavuşacaktır. Cevdet'in eski Osmanlı üniformasını istemesi Azize'yi yeniden ümitlendirir.



Tevfik yaptığı savunmayla namlunun ucundan kendini sıyırsa da henüz başına açılacak büyük dertten habersizdir. Mustafa Kemal'den Cevdet'e gelen mektup ise olayların tüm seyrini değiştirir.

Vatanım Sensin'in son yayınlanan bölümünde Tevfik'in ihanetini öğrenen Cevdet, bunu onun yanına bırakmamaya karar verir. Fakat Eşref buna mani olacaktır. Tevfik'in kendi saflarında olduğunu ve ölümünün zararlarına olacağını belirtmektedir. Sahte İvan kimliğiyle silahları ele geçirmeye çalışan Mustafa Kemal'in askeri Gürcü Salih ile bir anlaşmazlık olur. Silahların bulunmasıyla İzmir'de bayram havası yaşanır. Cevdet, vazifesinin sonuna yaklaştığını ve ailesiyle birlikte mutlu olacakları bir hayat vesilesiyle artık daha umutludur.

Haberin Devamı

Vatanın kurtuluşu umudu olan Mustafa Kemal'den Cevdet'e mektup gelir. Mektup içeriğinde Cevdet'in gizli vazifesinden haberdar olduğu ve ilerleyen günlerde aynı saflarda olabilme temennisi büyük bir umut ışığı olacaktır.