Gündem Vatanım Sensin 24. yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

Vatanım Sensin 24. yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

13.04.2017 - 09:30 | Son Güncellenme:

Vatanım Sensin dizisi heyecan dolu son bölümü ile dün akşam ekrana geldi. Son bölüm sonrası merakla beklenen Vatanım Sensin 24. yeni bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı. Farklı hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla Perşembe akşamlarına ismini yazdıran Vatanım Sensin'de bu hafta Tevfik’e silahları İtilaf Devletleri’ne teslim etmesi gündeme bomba gibi düşer...

Vatanım Sensin 24. yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak

Yapımcılığını O3 Medya’nın üstlendiği, başrollerini ise Halit Ergenç, Bergüzar Korel, Onur Saylak, Şebnem Hassanisoughi, Celile Toyon, Boran Kuzum, Baki Davrak, Miray Daner, Kubilay Aka, Pınar Deniz, Senan Kara ve Hakan Salınmış’ın paylaştığı Vatanım Sensin 23. yeni bölümü ile 20 Nisan Çarşamba akşamı Kanal D'deydi. Yeni fragman ise henüz yayınlanmadı

Haberin Devamı

VATANIM SENSİN SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

VATANIM SENSİN 23. BÖLÜM ÖZETİ

Vatanım Sensin dizisinde bu hafta Silahların saklandığı sandıklar Yunan Ordusu tarafından kontrol ediliyor; herkesi büyük bir tehlike bekliyor!

Sivas’tan gelen telgraf, Cevdet’e Milli Mücadele’nin seyrini değiştirecek, hayati önem arz eden bir vazifeyi bildirir; Eşref Paşa’nın sakladığı silahların, Kuvva-i Milliye Ordusu Batı Anadolu Komutanı Ali Fuat Paşa’ya, ivedilikle ulaştırılması gerekmektedir. Tüm yollar Yunan tarafından tutulmuşken, bir orduyu kuşatacak miktarda mühimmatın Afyon’a naklinin sağlanması, neredeyse imkansızdır. Üstelik İngiliz casus Charles da boş durmaz; Tevfik’e silahları İtilaf Devletleri’ne teslim etmesini buyurur.

Haberin Devamı

Cevdet’in vazifesini yerine getirmesine yardım edecek olan kişi ise Azize’dir. Bu vazife bütün aileyi tehlikeye atacaktır.

Yazarlar