Gündem Vatanım Sensin 39. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Tevfik ölecek mi?

Vatanım Sensin 39. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Tevfik ölecek mi?

21.12.2017 - 09:40 | Son Güncellenme:

Vatanım Sensin dün akşam 38. son bölümü ile ekrana geldi. Dağıstanlı ordudan gelen görevi reddederken Damat Ferit'in ölümü için hazırlanan plan son anda engelleniyor. Cevdet ve Tevfik ilk kez karşılaşıyorlar. Vatanım Sensin 39. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Vatanım Sensin 39. bölüm fragmanı yayınlandı mı Tevfik ölecek mi

Perşembe akşamları izleyicisini ekrana kilitleyen Vatanım Sensin yeni bölümünde Azize'den büyük atak izleyenleri şaşırttı. Peki Vatanım Sensin 39. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

VATANIM SENSİN 39. BÖLÜM FRAGMAN

Vatanım Sensin 39. yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizin içeriğinde yer alacak.

Haberin Devamı

VATANIM SENSİN 38. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Vatanım Sensin’in 21 Aralık 2017 Perşembe akşamı yayınlanan bölümünde düzenli orduya katılması için çağrılan Dağıstanlı, bunu kabul etmek istemez. İzmir’e gelen Damat Ferit Paşa’nın öldürülmesi gerektiğini düşünen Dağıstanlı, bu vazife için Yanık Efe’yi görevlendirir. Yanık Efe adıyla bilinen Tevfik, uzun zaman sonra Cevdet ile karşılaşacaktır. Cevdet, Tevfik'i durdurabilecek mi?

İzmir’de işgalci devletlerin giderek güçlenmesi ve Türk halkının içine düştüğü vahim hal, herkesin umudunu kırmaya başlar. Dağıstanlı’nın, Ankara Hükümeti’nden bağımsız hareket etmek istemesi ve İzmir’e gelen Yunan General Filippos, Türk halkı için her şeyin daha da kötüye gitmesine sebep olurlar.

Haberin Devamı

Milli mücadelenin gerekliliği için düzenli orduya katılması istenilen Dağıstanlı, kibri yüzünden teklifi kabul etmez. Efeler Meclisi ile birlikte İzmir’i kurtarabileceğini düşünen Dağıstanlı, İzmir’de yeni bir hamle planı yapar. Yunan General Filippos’un davetiyle İzmir’e gelecek Damat Ferit Paşa’nın söyleyeceği sözler büyük önem taşır. Damat Ferit Paşa’nın kimin düşman olduğunu beyan edeceği bu konuşması, Dağıstanlı tarafından engellenmek istenir. Yanık Efe, Damat Ferit Paşa’nın Dağıstanlı ve Mustafa Kemal Paşa’yı suçlayacağını ileri sürer.

Dağıstanlı çifliğindeki kadınların, Yunan askerleriyle çatışmaya girmekten çekinmediğini görünce şaşkınlığını gizleyemez. Başta Azize, kendi birliğini kurmak ister ve düşmanla çarpışmaktan çekinmeyeceğini dile getirir. Üstelik diğer Türk kadınları da Azize gibi düşünmekte ve savaşmaktan çekinmeyeceklerdir.