Gündem Vatanım Sensin 48. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Vatanım Sensin 48. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

07.03.2018 - 09:58 | Son Güncellenme:

Vatanım Sensin 47. bölümü ile yine heyecan dolu bir bölüme sahne oldu. Bu akşam yayınlanan Vatanım Sensin yeni bölümde ölümün nefesini ensesinde hisseden Cevdet'ten büyük hamle izleyenleri ekrana kilitledi. Peki Vatanım Sensin 48. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Vatanım Sensin 48. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

Perşembe akşamları izleyicisini ekrana kilitleyen Vatanım Sensin'de heyecan doruk noktasına çıktı. Peki Vatanım Sensin 48. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

VATANIM SENSİN 47. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Türkler namına çalıştığı haberi hem ailesinde hem de orduda infiale yol açan Cevdet, mahkeme huzuruna çıkartılır. Filippos onu idam etmeden önce öğrenebildiği her şeyi öğrenmek niyetindedir. Cevdet’in aklı ise kendi canından ziyade Yunan Ordusu'nun cepheye sevkine engel olamadığı toplarındadır.

Cevdet’in temize çıkması ve topların imha edilmesi gerekirken, Yakup ve Charles’ın seçenekleri birer birer tükenmektedir. Azize ve Hilal, ölüme giden Cevdet için çırpınırken işkence altındaki Cevdet, Charles hakkında hiç ummadığı bir gerçeği öğrenir. Ölümün nefesini ensesinde hisseden Cevdet'in tüm bu felaketleri durdurmak için tek bir hamle yapacak vakti kalmıştır.

Haberin Devamı

VATANIM SENSİN 48. BÖLÜM FRAGMANI

Vatanım Sensin 48. yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizin içeriğinde yer alacak.