Gündem Vatanım Sensin'de 17. yeni bölüm fragmanında Cevdet'in zor anları!

Vatanım Sensin'de 17. yeni bölüm fragmanında Cevdet'in zor anları!

25.02.2017 - 13:47 | Son Güncellenme:

Vatanım Sensin 17. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yayına bir hafta ara veren Vatanım Sensin dizisi sürprizlerle dolu yeni bölümü ile bu ekrana geliyor. Vatanım Sensin'de Cevdet'in tarafını belli etmesi ve gizli görevde açığa çıkmaması için Eşref Paşa'yı öldürmesi isteniyor. Azize, Tevfik'in ısrarlı evlilik teklifi konusunda gebe olduğunu Tevfik'e açıklıyor.

Vatanım Sensinde 17. yeni bölüm fragmanında Cevdetin zor anları

Vatanım Sensin 17. Bölüm Fragmanı yayında! Geçtiğimiz hafta yeni bölümü yayınlanmayan Vatanım Sensin’in 17. bölümü 2 Mart Perşembe akşamı Kanal D’de! Cevde Eşref karşı karşıya.. Hilal ise gerçekleri itiraf ediyor. İşte yeni bölümden ilk ayrıntılar...

Haberin Devamı

Vasili, Cevdet'in kendisini kanıtlayabilmesi için Eşref Paşa'yı onun öldürmesi gerektiğini söylüyor. Eşref Paşa'nın yanında yer alanlar, Cevdet'i hedef gösteriyorlar! Tevfik ile karşı karşıya gelen Cevdet, büyük hesaplaşmaları için gün sayıyor! Azize ise Tevfik'e gizli sırrını açıklıyor!

Hilal, Leon'a Halil İkbal'in kendisi olduğunu açıklıyor; ablası Yıldız ile büyük yüzleşmesi gerçekleşiyor. Hilal'in gizli duygularını öğrenmek istayan Yıldız, Hilal'i köşeye sıkıştırıyor!

Vatanım Sensin, heyecanla beklenen yeni bölümü ile 2 Mart Perşembe 20.00'de Kanal D'de!

VATANIM SENSİN 17. BÖLÜM FRAGMANI