Gündem Vatanım Sensin 15. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? (Kanal D)

Vatanım Sensin 15. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? (Kanal D)

03.02.2017 - 07:35 | Son Güncellenme:

Kanal D ekranında yayınlanan sevilen dizi Vatanım Sensin 15. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Perşembe akşamları ekrana gelen Vatanım Sensin dün akşam ekrana gelen son bölümde Mustafa Kemal'den gelen mektup izleyenlere duygusal anlar yaşattı. Cevdet'i Anadolu direnişi için göreve çağıran Mustafa Kemal'e Cevdet ne cevap verdi? Vatanım Sensin yeni bölümleri ile her perşembe ekrana geliyor.

Vatanım Sensin 15. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı (Kanal D)

Halit Ergenç ve Bergüzar Korel’in başrol oynadığı, Kanal D ekranlarında dün akşam izleyicisiyle buluşan Vatanım Sensin dizisi son bölümünde Mustafa Kemal, başlayan Anadolu direnişi için Cevdet’i göreve çağırır. Yüzbaşı Yakup ile Cevdet’e ulaşan mektupta, Cevdet’in yaptıklarını takdir eder ve başarılı görevini kendi tarafında devam etmesini ister. Heyecanla beklenen Vatanım Sensin 15. yeni bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı. Fragman yayına alınır alınmaz haberimizdeki yerini alacaktır.

Haberin Devamı

Vatanım Sensin dizisi yeni bölümleriyle her Perşembe akşamı Kanal D'de.

İşte, Vatanım Sensin 14. Bölümden öne çıkan anlar!



VATANIM SENSİN 14. SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ>>>

VATANIM SENSİN DİZİSİ SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Vatanım Sensin bu haftaki son bölümünde, Cevdet'in Tevfik'i köşeye sıkıştırması ile Eşref Paşa’nın eline geçen silahlar tüm dengeleri değiştirecektir. Şayet Nazilli de Türkler zafer kazanırsa Cevdet'in Yunan Ordusu ile işi bitecek ve ailesine kavuşacaktır. Cevdet'in eski Osmanlı üniformasını istemesi Azize'yi yeniden ümitlendirir.

Tevfik yaptığı savunmayla namlunun ucundan kendini sıyırsa da henüz başına açılacak büyük dertten habersizdir. Mustafa Kemal'den Cevdet'e gelen mektup ise olayların tüm seyrini değiştirir.

Azize’den Osmanlı üniformasını isteyen Cevdet, Yunan Ordusu’na karşı nasıl bir tutum sergileyecek? Mustafa Sami’nin ölümünden Yıldız’ı sorumlu tutan Azize, kızını affedecek mi? Savaşın gidişatını etkileyecek silahların Eşref Paşa’nın eline geçmesi, İzmir’i nasıl etkileyecek? Cevdet, vereceği karar ile ailesini bir arada tutmayı başarabilecek mi? soruları Vatanım Sensin 14. son bölümde yanıt buldu...