Gündem Vicdanları sızlatan sonuç çıkmasına izin vermeyiz

Vicdanları sızlatan sonuç çıkmasına izin vermeyiz

14.06.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, üniversite öğrencisi Özgecan Aslan’ın öldürülmesi davasına ilişkin, “Davanın her aşamasını izleyeceğiz, ailenin, bütün mağdurların yanındayız. Süreci takip ediyoruz. Herhangi bir kamu vicdanını sızlatacak sonucun çıkmasına izin vermemeye çalışacağız” dedi.

Vicdanları sızlatan sonuç çıkmasına izin vermeyiz

‘Davayı izliyoruz’

Haberin Devamı

Partisinin Sakarya İl Teşkilatı’nı ziyaret eden İslam, çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Özgecan Arslan davasının hatırlatılması üzerine İslam şunları söyledi:

“Eğer Türkiye’de hep birlikte şiddete karşı durmazsak ve hep birlikte zihniyet dönüşümü için gayret sarf etmezsek bu yol çok daha uzun olacak. Bir an önce neticeye varabilmek için bu birliği sağlamamız gerekiyor. Mahkeme sürecini bakanlık olarak yakınen takip ediyoruz. Hepinizin bildiği gibi süreç başladığı andan itibaren müdahiliz. Avukatlarımız, Mersin Tarsus’talar. Davanın her aşamasını izleyeceğiz, ailenin, bütün mağdurların yanındayız. Süreci takip ediyoruz. Herhangi bir kamu vicdanını sızlatacak sonucun çıkmasına izin vermemeye çalışacağız.”

Yazarlar