Gündem ‘Vicdansız babaya müebbet verilsin’

‘Vicdansız babaya müebbet verilsin’

18.02.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Antalya Manavgat’ta boşanmalarına rağmen birlikte yaşayan Ahmet Arslaner ile N.Ç. geçen ay hastalanan 5.5 aylık bebekleri Hadi’yi devlet hastanesine götürmüş, hastanede ölen bebeğin vücudunda darp izine rastlanınca anne ve baba gözaltına alınmıştı.

‘Vicdansız babaya müebbet verilsin’

Baba, annesi evde değilken ağlamaya başlayan bebeğini susturamayınca alkolün de etkisiyle sinirlenerek duvara vurduğunu itiraf etmişti. Oğlunu duvara vurarak öldürmekten tutuklanan babanın yargılanmasına başlandı.

Haberin Devamı

Bakanlık şikayetçi

Mahkeme başkanı olayın nasıl olduğunu anlatmasını isteyince sanık Ahmet Arslaner, “Şu an kendimi savunacak durumda değilim. Ailem avukat tutacak. Diğer celse savunma yapacağım” diyerek konuşmak istemedi. Duruşmada söz alan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı avukatı Pelin Konur ise bakanlık olarak sanıktan şikâyetçi olduklarını belirterek şunları söyledi: “Sanığın suçu sabittir. Soruşturma aşamasında verdiği ifadelerle eylemi işlediği açıktır. Bu nedenle ağırlaştırılmış ömür boyu hapisle cezalandırılmalıdır.” Mahkeme duruşmayı erteledi. l MİTHAT ABAKAN DHA

Yazarlar