Vitrin Alışverişte Profilo keyfi

Alışverişte Profilo keyfi

28.10.2000 - 00:00 | Son Güncellenme:

Alışverişte Profilo keyfi

Alışverişte Profilo keyfi


İstanbul’un kalbi Mecidiyeköy’deki Profilo Alışveriş Merkezi alışverişte çeşitli markaları bir arada bulabileceğiniz, yemek yiyip aynı zamanda hoşça vakit geçirebileceğiniz farklı bir mekan


       İstanbul Mecidiyeköy’de yılda ortalama 25 bin kişinin ziyaret ettiği Profilo Alışveriş Merkezi kültürden sanata, konfeksiyondan fast - food’a varan geniş bir yelpazede ziyaretçilerine farklı ve modern imkanlar sunuyor. Profilo Alışveriş Merkezi’nde sonbaharın gelmesiyle pek çok yenilik yapılıyor.

       ISO 9002 kalite belgesine sahip
       1998 yılının Mayıs ayından beri hizmet veren Profilo Alışveriş Merkezi’nin başarısı ISO 9002 Kalite Yönetim Belgesi ile tescilli. Buraya gelenler hem farklı markaları bir arada bulabilecekler, hem de çeşitli etkinliklerde bulunarak hoşça vakit geçirebilme imkânına sahip olacaklar. Profilo Alışveriş Merkezi Pamukbank Visa’yla işbirliği de yaparak PAMCard müşterilerinin hizmetine soktu. PAMCARD’ı olanlar Profilo’da yaptıkları alışverişlerde 3 aya varan vade farksız ödeme olağanın yanı sıra yüzde 15 varan indirim imkânına da sahip oluyor.

       Her mevsim yenileniyor
       Sonbahara yepyeni bir imajla giren Profilo Alışveriş Merkezi mevsime uygun olarak dekore edilmiş. İçeride şemsiyelerin, uçurtmaların, bulutların ve yağmurun yer aldığı süslemelerle alışverişler artık daha keyifli hale geliyor. Profilo Alışveriş Merkezi’nin, zemin katında özel ışıklandırma sisteminin bulunduğu bir podyumda defileler düzenleniyor.
       Müşterilerin kapalı alanda gün ışığından daha fazla yararlanabilmesi için sekiz ilâve merdiven ve panoramik asansörle süslediği atriumla Profilo Alışveriş Merkezi milenyuma hızlı giriyor.




Yazarlar