Vitrin Artık herkes top model

Artık herkes top model

12.06.1999 - 00:00 | Son Güncellenme:

Artık herkes top model

Artık herkes top model
Memetcan Demiray
Artık herkes top model
ABD'nin ünlü markası BeautiControl Cosmetics, doğal ürünler ve en ileri tekniklerle bir top model kadar güzel görünmenin anahtarını sunuyor. Gönül kimi severse güzel odur diyenler, bir anlamda "güzel" sıfatının öznelliğini çok güzel özetlemişler. Gerçekten de güzellik herkes için farklı bir anlam taşımaz mı? Yine de çoğunluğun uzlaştığı "güzel" sıfatında buluşmak isteyenlerin yolu bugünlerde Bağdat Caddesi'ne düşebilir. Çünkü herkese güzel bir görünüm vaat eden BeautiControl Cosmetics'in mağaza ve güzellik salonu Bağdat Caddesi'nde etkinlik gösteriyor.
ABD kökenli BeautiControl, 1981'de kurulmuş. Ülkemize lisanslı olarak 1996 yılında gelen BeautiControl için Türkiye, ulaştıkları 17. ülke olmuş.
BeautiControl'ün Türkiye'deki Sorumlu Genel Müdürü Dalya Sulaiman Yazıcı, "Dallas" dizisinin setinde Charlene Thilton ve Pamela olarak tanınan Victoria Principle'ın makyözü olarak çalışmış.
Yazıcı'ya göre Bağdat Caddesi'nde mağaza ve güzellik salonu açmış olmaları çok önemli. Tam sezonu olduğu için yoğun ilgiyle karşılaşan bu güzellik salonunda, önde gelen etkinlik cilt bakımı. "Bakımlı bir cilt güzelliğin başlangıcıdır," diyen Yazıcı, uygulamalarında özel BeautiControl ürünleri kullandıklarını söylüyor. Özel eğitimli uzmanların çalıştığı bu salona gelenlerin önce ciltleri analiz ediliyor ve 9 ayrı kategoriden hangisine ait olduğu saptanıyor. Bildiğimiz kuru, yağlı ve karma cilt ayrımından öte, BeautiControl'ün ciltleri 9 ayrı kategoriye ayırması, kişiye özel kürlerin belirlenmesini sağlıyor. Üç bölüme ayrılan cilt bakımında, her kadının uygulaması gereken temel bakımın yanı sıra meyve asitlerini kapsayan hücre yenileyici AHA kürü var. Bu kürle cildin kendini doğal yenileme süresi hızlanıyor. Özellikle menopoz sonrası cildin incelmesine karşı uygulanan oksijen kürü ve kürde başrolü oynayan "Microderm oksijen koruyucu serisi" ise cildi korumak için öneriliyor. Diğer cilt sorunları için de, BeautiControl'ün güzellik salonunda akne, çil, kırışık ve lekelere karşı kürler uygulanıyor.
BeautiControl'ün zayıflatma paketi ise kişinin durumuna göre üç seçenek sunuyor. Örneğin selülite karşı uygulanan Parafango Terapi'de; parafin, yosun ve çamurun karışımı kullanılıyor. Yosun Terapi ise romatizmal sorunlarda kullanıldığı gibi "şekillendirme" işlevi de görüyor. Fri Alga ise, bandajlama yöntemi. Yaş, metabolizma ve doku özelliklerinize göre uygun yöntemi saptayan BeautiControl'ün zayıflama paketinde, peeling ve masajın yanı sıra Amerikan Kalp Vakfı'nın önerdiği diyet programı da uygulanıyor. BeautiControl'ün metabolizma hızlandırıcı ve tok tutucu tabletleri de zayıflama paketinde önemli bir role sahip. Dalya S. Yazıcı 10 seansta 1 beden ve 8 cm. incelme sunan bu iddialı zayıflama paketini, şu anda şok fiyata; toplam 99 milyona sunduklarını ve taksit seçeneği bulunduğunu belirtiyor.
BeautiControl imajını yenilemek isteyenlere de 30 farklı seçenek sunuyor. Bilgisayara aktarılan bir resminizin üzerinde denenen bu imajlar, yüz şekli ve rengine göre yine BeautiControl'ün makyaj ürünleriyle uygulanıyor. BeautiControl bugün imaj konusunda Ebru Şallı, Seren Serengil ve Bülent Ersoy gibi ünlülerle çalışıyor. Ayrıca BeautiControl'ün güzellik salonunda steril manikür - pedikürden kaş şekillendirmeye kadar akla gelecek her şey düşünülmüş.
BeautiControl'ün tamamı ABD'de üretilen 350'yi aşkın kozmetik ürünü var. En dikkat çekici olanları ise selülit tedavisinde kullanılan Sculptique ve kırışıklıklara karşı AHA içeren Regeneration serisi. Zengin makyaj malzemelerine kadar uzanan ürün yelpazesindeki çeşitlerin, yüzde 20 kadarı ise güçlü içerikleri ile ilaç kategorisinde değerlendiriliyor. Lisanslı olarak getirilen bu ürünler, tüm dünyada aynı fiyata satılıyor.


BeautiControl Cosmetics
Bağdat Caddesi, İskele Sok., Cemil Paşa Apt., No: 310 / 2 Caddebostan - İstanbul
Tel: 0216 3029850
Yazarlar