Vitrin Beyaz ışığın mucizesi

Beyaz ışığın mucizesi

25.09.1999 - 00:00 | Son Güncellenme:

Beyaz ışığın mucizesi

Beyaz ışığın mucizesi
Tuba Bozkurt
Beyaz ışığın mucizesi
Yazın yakıcı güneşinden korunmak için bir sürü güneş kremi ve nemlendirici kullandık. özellikle hassas bir cildi olanlar çeşitli cilt problemleri ile karşı karşıya. Çözüm cilt bakımında... Işığın organizmaya enerji verdiği ve onu yenilediği bir gerçek. İtalyan Flev sistemi buradan yola çıkarak yapılan cilt bakımındaki en yeni uygulama. Artık ışığı nötralize ederek onu oluşturan yedi renkle cilt sorunlarına çare bulunuyor.
Tedaviye başlamadan önce cildin problemine ve yapısına göre kullanılacak renkleri belirlemek gerekiyor. İlk aşama, "peeling" yani ciltteki ölü derinin atılması. Bütün yüzünüze şeffaf bir jel sürülüyor. Yavaş masaj hareketleriyle 10 dakika boyunca sarı ışıkta bekletilen bu jel, cilde iyice yediriliyor. Bu süre içinde ciltte karıncalanmalar hissedilebiliyor. Bu uzun zamandır çalışmayan hücrelerin yeniden harekete geçmesi demek. Sarı ışık altında bekletilen jel, uygun bir tonikle siliniyor.
Ardından cildinize üst deriyi canlandıran "Aha" sürülüyor. Aha, çeşitli bitki köklerinden hazırlanmış bir çeşit asit. Jel olarak hazırlanan bu madde sürüldükten sonra turuncu ışıkta yine 10 dakika bekletiliyor. Bu ışık, ciltte yeni oluşmuş çizgilerin yok edilmesi için kullanılıyor. Hafif masaj hareketleriyle bu bitki özlü karışım cilde yediriliyor. Ve cildinizde yumuşaklık ve canlılık hissetmeye başlıyorsunuz.
Bakımın üçüncü aşaması yine 10 dakikalık bir seanstan oluşuyor. Bu bölümde cilde özel olarak bitki köklerinden hazırlanmış bir kil maskesi sürülüyor. Bu maske, ciltte kaldığı süre boyunca sertleşiyor. Mavi ışıkta bekletiliyor ve kan dolaşımını hızlandırıyor.
Bakımın dördüncü ve son aşaması cilde uygun nemlendiricinin sürülmesi. Nemlendirici hafif masajla cilde yediriliyor. Ve daha iyi emilmesi için cilt, yine 10 dakika, yeşil ışıkta bekletiliyor.
Sürekli 10'ar dakikalık senaslarla yapılan bu yeni bakımda bütün ışıklar kullanılmıyor. Çünkü her cilt tipi için kullanılan ayrı renkler var. Normal bir ciltle kasları gevşemiş ciltler için aynı ışık kullanılmıyor. Her cilde ihtiyacı olan renkte ışık veriliyor. Sarı ışık cildin yenilenmesi ve aknelerin tedavi edilmesi için kullanılıyor. Mor ışık güneşten zarar görmüş ve gevşemiş dokuların yenilenmesine yardımcı oluyor. Mavi ışık ise cildinde aşırı hassasiyet olan ve kılcal damar çatlaması bulunan kadınlar için tavsiye ediliyor.

Lekelerle mücadele
Güneşin neden olduğu kuruluğu tedavi ettiği kadar yazın oluşmuş lekelerle mücadelede de Flev sistemine başvurabilirsiniz. Bakım sırasında kullanılan violet ışık, güneş lekelerinin yanı sıra doğum sonrası ortaya çıkan lekelerin yok edilmesinde de birebir. Böylece bir yandan cildiniz eskisi kadar canlı ve pürüzsüz olurken diğer taraftan da lekelerden kurtulabilirsiniz.
Haftada bir ya da iki defa olmak üzere 12 seanslık kür halinde uygulanan bu sistemde değişiklikler hemen fark ediliyor. Cildiniz eski gerginliğine kavuşuyor. Ve her zamankinden daha yumuşak ve canlı oluyor. Cildinizi yeniden canlandırmanın bedeli seans başına 45 milyon.
Bioritm Sağlık Hizmetleri cildindeki kuruluktan ve lekelerden şikayetçi kadınlar için bu sistemi ülkemize getiren şirket. Uygulamanın yanı sıra bu sistemin Türkiye dağıtımcılığını da yapıyor. Şirketin sahibi Ayşegül Demirağ, bu sistemle diğer güzellik merkezlerine kıyasla belirgin bir üstünlük elde edeceklerini söylüyor. Gerek sistemi kullanmak isteyen profesyoneller gerekse ciltlerini yenilemek isteyen kadınlar için yardıma hazır olduklarını sözlerine ekliyor.


Bioritm Sağlık Hizmetleri Merkezi
Bağdat Cad. No: 347/6 Erenköy
Tel: 0216 369 86 10
Abdi İpekçi Cad. Altın Sok. Ahmet Kara İş Merkezi Kat: 1 Daire: 7 Nişantaşı
Tel: 0212 296 43 77 / 296 25 18

Yazarlar