Vitrin Bodrum sıcağında taş ev serinliği

Bodrum sıcağında taş ev serinliği

16.09.2000 - 00:00 | Son Güncellenme:

Bodrum sıcağında taş ev serinliği

Bodrum sıcağında taş ev serinliği


Taşın yarattığı mistik hava içinde huzurlu bir yaşam sürdürebileceğiniz ortamlar sizi bekliyor. Gelenekselle çağdaşın birarada sunulduğu muhteşem manzaralı Gürece Taş Evler’de konforlu bir hayat sürdürebilirsiniz


       Işıl ışıl geceleri ve renkli gece hayatıyla eğlence kültürünün başşehri Bodrum, tatilini doyasıya eğlenerek geçirmek isteyenler için birebir. Her yaz binlerce yerli ve yabancı turistin akınına uğrayan hızlı gençliğin bir numaralı mekânı bu renkli yarımada yavaş yavaş eğlence merkezi kimliğinden sıyrılarak bir yerleşim yeri görünümüne bürünüyor. Bodrum’a sadece eğlenmek değil dinlenmek için de gidebilirsiniz, hatta yerleşebilirsiniz. İşte size kafa dinleyebileceğiniz, huzur bulabileceğiniz bir yer: Gürece Taş Evler
       Bodrum’un merkezine 12 km. uzaklıktaki Gürece Taş Evler, Gürece Köyü’nün hemen bitiminde başlıyor. Köyün ortasında ayrı bir mahalle görünümünde olan evler, site ve kooperatiflerin yarattığı tek tipli yapılaşma içinde mimari tarzı ve kullanılan malzemeler yönünden farklı bir doğal ortam yaratıyor. Gürece Köyü’nün geleneksel havası bozulmadan inşaa edilen bu çağdaş mahallenin sakinleri Karaada, Kos Adası ve Datça Burnu’nu içine alan nefis bir manzaraya sahip olacak.

       Doğal yapılar
       Bir tepe üzerinde 20 bin metrekarelik alanda inşaa edilen evlerin yapımında taş, tuğla ve ahşap gibi doğal malzemeler kullanılmış. Gürece Taş Evleri birbirinden farklı, bağımsız bahçeli, havuzlu 29 lüks villadan oluşuyor. Bunun yanında genel havuz, kafe, bar, tenis kortu, çocuk oyun parkı, personel evi ve güvenliği gibi aranan her şey var.
       Kendinize ait bahçenizden içeri girdiğinizde konforlu ve taşın yarattığı mistik bir mekânla başbaşa kalıyorsunuz. Şömineli geniş bir salon, modern mutfak ve banyo, üst katta yatak odaları ve banyolu ebeveyn odası, isteğinize bağlı olarak sauna, hobi odası ve terasınızda sizi karşılayan mükemmel manzara taş evlerin konforunu anlatmak için yeterli. Kaba haliyle satılan evlerin iç planları ve iç dekorasyonunu kendi zevkinize göre şekillendirebiliyorsunuz. Evlerdeki boylerli kat kaloriferi, ısıcam, alüminyum panel radyatörler kış yaşamı için de tüm konforunuzu sağlıyor.

       Doğal hayata el sürülmemiş
       Evinize ulaşmak için kemerli ara sokaklardan, taş parke yollardan ve begonvilli bahçelerden geçiyorsunuz. Evler yapılırken hiçbir ağaç kesilmediği gibi yüzlerce yöresel yeni ağaç dikilmiş. Etrafı yörenin karakteristik bitkileri olan defne, zakkum, çınar, zeytin, sardunya ve begonvillerle bezenmiş. Yaz - kış oturabileceğiniz Gürece Taş Evlerin fiyatları 250 ile 500 bin dolar arasında metrekareye bağlı olarak değişiyor.

       Ayrıntılı bilgi için Tel: (0252) 348 38 39