Vitrin Bomba gibi olacaksınız

Bomba gibi olacaksınız

04.07.1998 - 00:00 | Son Güncellenme:

Bomba gibi olacaksınız

Bomba gibi olacaksınız
4 Temmuz 1998
Sibel ARNA Polat Renaissance Hotel bünyesinde bulunan CSL Estetik Tıp ve Güzellik Merkezi her yaştan kadının sağlık ve güzellik sorunlarına çözüm buluyor.

Eğer yazılarımı sürekli olarak okuyorsanız haber kaynaklarımı da bilirsiniz. Gizli olan, isimlerini açıklamayan ya da alınan duyumlara göre kim olduklarına karar verilen kaynaklardan değildirler. Açık seçik isimlerini verirler, sıradan, uyanık ve bilgilidirler. Onlar ne "sokaktaki adam"dır ne de "diplomatik çevre".
Bu her haberde sözü edilen "tüyü bitmedik yetimi" kaynaklarım da ben de tanımayız. Çünkü biz kimsenin tavuğuna "kııışşt" demedik. En azından benim ilgi alanıma horozlar giriyor. Hatta bir tanesini geçenlerde yeni transfer ettim. Başka alanlara transfer edilen kepçe kulaklı tavşanlar ya da esprili zürafalar kadar para almadı ama olsun. Karnını doyurmak, altını kurutmak ve benimle olmak ona yetiyormuş.
Benim horoz benimle oluşunun ilk sabahında uyanığında işte bana kaynak olacağım gün bugündür diyerek beni bir yerlere götürmek üzere sokağa çıkardı. "Çok hızlısın, yavaş be güzelim sabah sabah ne haberi, ne kaynağı" şeklindeki sözlerime aldırmıyordu. Horozum sanki geçici bir süre servis dışı olmuş ve yerini Warner Bros.'tan fırlayan tazmanya canavarına bırakmıştı. Ve biz tazmanya kardeşle saatte 200 km hızla kolumdan çekiştirilmek suretiyle koşa koşa bir otelin kapısına vardık. Orada vekaleten bulunan tazmanya yerini tekrar horozuma bırakıp gitti. Biz de önünde bulunduğumuz otel olan Polat Renaissance'dan içeri girdik. Ben bu otele ilk defa geliyordum. Nasıl da atlamışım, çok güzelmiş. Bu düşüncelerimi okuyan horozcuğum bana "Tamam otel güzel de ben seni otele değil içerisinde bulunan CSL Estetik Tıp ve Güzellik Merkezi'ne getirdim," dedi. Horozun beni getirdiği yer tam donanımlı bir hastane ve aynı zamanda mucizeler yaratan bir güzellik merkezi. Bunu içeri girince anladım ama horozcuğum benimle gelmedi. Hijyen açısından sakıncalıymış. Merkezin önce klinik bölümünü gezdim. Jinekolojik muayeneden ultrasonografiye, mamagrofiden kemik yoğunluğu ölçümüne kadar her türlü kontrolün yapılıp tedavi edildiği klinikte ben de mini bir check up'tan geçtim. İnanın ultrasonda içimi görme esnasında çok eğlendim. "Senin için pis," diyenlere karşı delil olması için içimin ultrason resmini yanımda taşıyorum. Nasıl akça pakça, sanki deterjanla yıkanmış bir görseniz. Güzellik merkezine gelince orada her şey stresten arındırma ve bakım üzerine kurulmuş. Merkezde tamamen doğal ve ana maddesi yosun olan ürünlerle bakım yapılıyor. Bakım seçenekleri çok geniş. Cilt bakımından ayak bakımına, vücut bakımından el bakımına kadar her şey var. CSL Estetik Tıp ve Güzellik Merkezi'ne gelen her hasta problemin doğru bir biçimde kavranması için ilk olarak bazı tetkiklerden geçiyor. Bunlar fiziki muayene, bazal metabolizma ölçümü, kan ve idrar tahlilleri gibi tetkikler. CSL'nin güzellik bölümünde ben ilk olarak ruhumu ve bedenimi stresten uzaklaştıracak bir odaya girdim. Bu odada bir alet var ve o aletin altına uzandığınızda size mavi, yeşil ve kırmızı ışık veriyor. Bu ışıklar sayesinde siz stresten uzaklaşıyor, o odadan da huzurlu ve rahatlamış olarak ayrılıyorsunuz.
İnanın ben öyle ayrıldım. CSL'den ise kendimi hem güzel hem de sağlıklı hissederek çıktım. İnanın bu iki detayı birarada yakalamak çok zor. Beni kapının önünde bekleyen horozumla birlikte Polat Renaissance'ı huzurla terkettik. Onun içinde bir iş yapmanın, kaynak olmanın saadeti vardı. Bense güzel ve sağlıklıydım. Yavaş yavaş eve döndük. Gelişimizin acelesini şimdi anlıyordum. Ama artık acelemiz yoktu.

CSL Estetik Tıp ve Güzellik Merkezi
Polat Renaissance Hotel, Kat B - 2,
Yeşilyurt - İstanbul
Tel: 0212 662 17 00

Paketler ve fiyatları
* Selülit paketi: (2 hafta içinde 6 uygulama) 182 milyon TL
Selülit tedavisine dahil olanlar:
Cellu M6 tedavileri
Body wrap veya vücut peeling'i
Harmony
Corpotrim
Her bir selülit seansı yaklaşık 1.5 saat sürüyor.
* Sağlık ve estetik paketi
1 kişi: 280 milyon TL
2 kişi: 490 milyon TL
3 gün - 2 gece
(Fiyatlara Polat Renaissance'ta oda, kahvaltı ve konaklama dahildir)
* Genel check up
3 beauty uygulaması
Yüz bakımı
Fitness programı
Beslenme planı
* Kadınlar için temel check up
30 yaş üzeri kadınların genel sağlık kontrollerini yapmak amacıyla geliştirilen bu check up paketi fizik muayene, elektrokardiyogram, tüm batın ultrasonografisi, akciğer grafileri, solunum testleri, kan ve idrar tahlillerini içeriyor.

Yazarlar