Vitrin CafeiN Bodrum'u fethediyor

CafeiN Bodrum'u fethediyor

05.08.2000 - 00:00 | Son Güncellenme:

CafeiN Bodrum'u fethediyor

CafeiN Bodrumu fethediyor


       Nişantaşı ve eski Pasha'nın içinde hizmet veren Cafein şimdi yeni mekanı olan Bodrum'da farklı tatlar ve yeni dekorasyonuyla hizmet veriyor.
       Cafein özgün ve çağdaş bir ortamın gereği olan detaylar Gökhan Avcıoğlu'nun imzasıyla ortaya çıkmış. En iddialı bölüm olan mutfağı ise mekanın Girit kökenli sahibi Barbaros Baykal, lezzet uzmanı ve bu konuda İsviçre'de eğitim almış Aykan Demiroğlu ve şarap uzmanı Esra Onat'ın imzalarıyla birleşiyor. Bu üçlünün mutfak teknik bilgileri ve damak zevkleri Kanadalı aşçı Jacques Maxim'in maharetiyle bütünleşince Türk ve Fransız mutfağının iddialı mönüsü ortaya çıkmış. Cafein konumu, ortamı, mutfağı ve sunumuyla dikkate değer bir mekan. Bina, eski bir Bodrum yapısının ve bahçesinin yenilenmesi ile yeni kimliğine kavuşmuş. taşıdığı özellikler ve mutfak kalitesi Cafein Bodrum'u diğer mekanlardan ayırıyor.
       Adres: Neyzen Tevfik Cad. No:32 Tel: (0252) 316 20 14

       Cafein'den fiyatlar
       Salata 6 milyon 250 bin lira, jumbo karides tabağı 11 milyon lira, biberiye soslu bonfile 9 milyon lira, kuzu fırın 8 milyon 500 bin lira, meyve salatası 3 milyon 500 bin lira, krem karamel 3 milyon 500 bin lira.