Vitrin Camel gelecek yaza renkleniyor

Camel gelecek yaza renkleniyor

12.08.2000 - 00:00 | Son Güncellenme:

Camel gelecek yaza renkleniyor

Camel gelecek yaza renkleniyor


Camel Footwear, Camel Watches, Camel Bags ve Camel Trophy markaları artık Camel Active markası ile hem de çok daha fazla renk seçeneği ile tüketicinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor


       Erkek modasının öncülerinden Camel Active, 2001 ilkbahar - yaz modellerini tanıttı. Almanya'nın Köln kentinde düzenlenen 2001 Erkek Moda Fuarı'nda milenyum modellerini gösteren Camel Active, geçtiğimiz hafta düzenlediği ve 1.800 kişinin katılımıyla gerçekleşen bir defileyle yeni ürünlerini sergiledi.
       Önceki yıllarda tüketicilere sınırlı renk seçenekleri sunan Camel Active, milenyum kreasyonunda çok daha fazla renk seçeneği ile tüketicinin karşısına çıkacak.
       Camel Active'in yeni milenyum kreasyonunda çok amaçlı, çok cepli bermuda pantolon, gömlek ve ceketler; gezi, haftasonu tatilleri ve trekking gibi farklı fiziksel aktiviteler için ideal giysiler bulunuyor.
       Camel Active'in şehir, gezi ve spor başlığı altında topladığı yeni giysiler, ofiste, akşam yemeklerinde, şehirdışı aktivitelerde ya da hafta sonu keyfi için oldukça uygun.

       Camel artık çok renkli
       Gömlek, pantolon, ceket ve trikolar günlük şehir hayatı içinde kullanılabilecek giysiler. Hem hafif hem de modern dizaynlara sahip bu giysilerden bazıları çift taraflı giyilebiliyor. Şehir konseptindeki kıyafetler yüzde 100 pamuk ve pamuk - keten karışımı kumaşlardan oluşuyor.
       Camel'ın yeni renkleri arasında beyaz, sedefli gri, duman mavisi ve bej ağırlıklı. Tişört, gömlek ve trikolarda ise lila, sarı, yeşil, uçuk pembe ve buz mavisi hakim.

       Rahatlığa önem verilmiş
       Gezi temasındaki giysilerde ise çok fonksiyonlu ve çok cepli pantolon ve ceketler var. Her tarafında cepler bulunan milenyum giysileri, önceki yıllarda kullanılan yeşil ve kahverengi tonlarından kurtulup bej, mor, sarı, portakal rengi ve sarılara bürünmüş. Camel'ın gezi kıyafetleri hafif keten ve basit trikolardan oluşuyor.
       Camel Active'in spor kıyafetlerinde ise yine çok cepli ceketler ve rüzgarlıklar göze çarpıyor. Spor gömlekler, tişörtler ve trikolar, pamuk ve fonksiyonel kumaşlardan üretilmiş. Bu giysiler özellikle nem kontrolü sağlayarak rahatlığı sağlıyor. Spor kıyafetlerde kullanılan renkler arasında açık yeşil, mor, kırmızı ve bej bulunuyor.

       Yeniden dizayn edilecek
       Bugüne kadar Camel, Camel Trophy gibi birden fazla marka olarak satılan Camel giysileri, artık Camel Active markası altında toplanıyor. 2001 yılının başında tüm dünya ile birlikte Türkiye'de de yeni tasarımlarını tüketicinin beğenisine sunacak olan Camel Active, aynı günlerde mağaza konseptini de baştan aşağıya yenilemeye hazırlanıyor.