Vitrin Çelik seçim

Çelik seçim

07.08.1999 - 00:00 | Son Güncellenme:

Çelik seçim

Çelik seçim
Mutfağınıza uygun bir fiyata çelik eşya satın almaya karar verdiyseniz, ömür boyu garanti veren Jumbo'nun fabrika satış mağazasına uğramayı ihmal etmeyin.

ABD, İtalya, Mısır, Yunanistan, Almanya, Avusturalya, Portekiz ve İngiltere'ye ihracat yapan Jumbo Madeni Eşya Sanayi, 1947 yılından beri sektörün önde gelen isimleri arasında yer almaya devam ediyor ve sesini Kuveyt, Norveç ve İsveç'te de duyurmak üzere adımlar atıyor. İstanbul'da altı, İzmir ve Ankara'da birer adet bulunan şubelerinin ardından; Gaziantep, Bursa ve Adana'da hizmet vermeye hazırlanıyor.
Hızla büyüyen Jumbo, mutfaklarımızda yer alırken fiyatların yüksek olması nedeniyle, müşterilerinden eleştiriler alıyor. Ancak, bütün mağazalarda ve bine yakın bayisinde aynı fiyatların uygulandığı Jumbo ürünlerinin seri sonu modelleri fabrika satış mağazasında, yüzde 50 oranında oldukça düşük fiyatlara satışa sunuluyor. İstanbul'un her semtinden olduğu gibi, İzmir ve Antalya'dan gelen müşterileri de olan Jumbo fabrika satış mağazasında günlük kullanılabilen çatal kaşıklar, teflon ve çelik tencereler bulunuyor. Artık üretimden kaldırılmış olduğu için takım kurmanın çok zor olduğu bazı Jumbo ürünlerinden, ancak seçerek bir set oluşturulabiliyor. 12'lik kutularda; 23 milyon lira olan çatal 10 milyon, 48 milyon lira olan bıçak 20 milyon, 30 milyon liraya satılan altın kaplama desert kaşık 13 milyon, 14 milyon lira olan çay kaşığı ise 9 milyon liraya bulunabiliyor. 4 milyon lira olan salatalık kaşığını 2 milyon, 3 milyon olan buz maşasını 2 milyon, 8 milyonluk kepçeyi 3, 13 milyon lira olan kevgir ve kepçeyi 6 milyona inen fiyatlarıyla almak keyifli bir alışveriş imkanı veriyor.
İndirimli mallar içerisinde, İtalya'da ortak bir şirketle üretilen teflonlar da bulunuyor. Tepsiden peçeteliğe, küllükten şekerliğe kadar pek çok çeşidin en kaliteli çelikten yapılmış ürünlerini dikkatli kullanarak çabuk çizilmesini engellemek ise size kalıyor. Kolay çizilebilen çelik malzemeler içinde özellikle örtüyle kullanılması tavsiye edilen tepsileri, çamaşır suyunda bekleterek parlatacağını sananlar ise kararmalarına neden oluyor. İşte müşteriden kaynaklanan bu tür sorunlara rağmen paslanma ve kararmalar için, Jumbo her türlü ürüne ömür boyu garanti uyguluyor.
Öte yandan çelik olarak Jumbo'da üretilen her şeyin mevcut olduğu fabrika satış mağazasında diğer sezonun ürünlerine de yer veren firma, diğer mağazalarla aynı fiyatları uyguluyor. Örneğin 88 parçadan oluşan yemek seti çantaları 100 ile 375 milyon lira arasında değişiyor. Ayrıca diğer şubelerde bulunan elektrikli aletlerinden çay kahve makineleri, ekmek kızartma makineleri, fritöz gibi ithal ev eşyaları, Almanya'da üretilen porselen takımlarda bulunuyor. Bu tür sezon ürünlerinde Jumbo kartıyla; peşin alışverişlerde yüzde 10 oranında indirim sağlayabiliyor ya da taksitli alışveriş imkanına sahip olabiliyorsunuz.

Jumbo Fabrika Satış Mağazası
Bayrampaşa: 0212 613 32 55