Vitrin Çocuklar kışa hazır

Çocuklar kışa hazır

02.09.2000 - 00:00 | Son Güncellenme:

Çocuklar kışa hazır

Çocuklar kışa hazır


Artık çocuklar da kaliteli ve markalı giyinmek istiyor. Çocuk ve bebek giyimin önde gelen markalarından Benetton, Mudo Kid’s, Ceylan Bebe ve Tekinel Bebe ‘nin sonbahar-kış kreasyonları hazır


       Çocuk ve bebek kıyafetleri günümüzde bir yetişkinin kıyafetinden neredeyse daha pahalı. Hele ünlü markaların fiyatları çoğu zaman cüzdanınızı zorluyor. Ancak işin içinde çocuklar oldu mu istekleri geri çevrilemiyor. Çocuklarla alışverişe çıkmak çoğu zaman zor ve zahmetli. Herşeyi isterler özellikle de en pahalı olanları.Artık onlar kendi kıyafetlerini kendileri seçmek istiyorlar. Hem de markalı ve kaliteli giyinmek istiyorlar.

       Koleksiyonlar rengârenk
       Bu yılki koleksiyonlarda her zamanki gibi çocukların en çok sevdiği canlı renkler kullanılmış. Sarı, turuncu, kırmızı, pembe, mavi, yeşil gibi canlı renklerin kullanıldığı koleksiyonlarda kız çocukları için tulum elbise, etek, pantolon, triko, palto ve kaban türü giysiler çocukların şıklıkları için hazırlanmış. Önünde çizgi film kahramanlarının baskıları bulunan şık kazaklar, uçları püsküllü ve yetişkin modasının izlerini taşıyan dizaltı etekler, gömlek ve süveter kombinasyonları, fitilli kadife mini etekler, poplin bluz ve hırkalar, önden pileli kısa eteklerle bu yıl kız çocukları birbirinden şık olacaklar.

       Erkek çocuklar da çok şık
       Erkek çocukları için ise kot ve tulum pantolonlar, ceketler, soğuk kış günlerinde onların şıklığına şıklık katacak palto ve kabanlar şirin ve ilginç tasarımlarıyla dikkati çekiyor. Yine önünde çizgi film kahramanlarının baskıları olan sweatshirtler, özel günlerde giyebilecekleri gömlek ve yelek kombinasyonları, takım elbiseler de erkek çocukların şıklıkları için hazırlanmış. Yetişkin modasının izlerini taşıyan sonbahar kış koleksiyonlarında çocukların seçme özgürlükleri de dikkate alınarak geniş bir ürün yelpazesi hazırlanmış. Birçok çocuk markası ürün portföyünü genişleterek giyimin yanında oyuncak, çanta, ayakkabı gibi alanlara da yönelmişler. Koleksiyonlarda oluşturulan kombinasyonların bütünlüğü dikkat çekiyor.