Vitrin Destan (Destan / Marş Müzik)

Destan (Destan / Marş Müzik)

13.02.1999 - 00:00 | Son Güncellenme:

Destan (Destan / Marş Müzik)

Destan (Destan / Marş Müzik)

Sevgililer Barfly'a
Geçtiğimiz yıl listelerde uzun süre kalan "Romeo & Juliet" şarkısının yorumcuları "Poetry'n' Motion" iki konser vermek üzere İstanbul'a geliyor. İlk konserini Taksim Barfly'da 12 şubatta gerçekleştiren grup bu akşam gene aynı yerde ikinci konserini verecek. Barfly'ın Sevgililer Günü programı kapsamında "Pax Production" işbirliği ile İstanbul'a getirdiği grup, 13 şubatı 14 şubata bağlayan gece eğlenme gereği duyan tüm sevgilileri "Romeo & Juliet" ve diğer single'ları "What You Want"la dansa davet edecek. Sahnede bir saat kalacak olan grubun ardından Barfly'ın cumartesi günleri daimi konuğu "Teoman" sahne alacak.
Barfly: Sıraselviler Cad., No 91 / A, Taksim - İst.
Tel: 0212 251 49 04

Destan (Destan / Marş Müzik)
an ilk albümünden "Cilveloy" adlı şarkısının klibiyle tanıdık. Mehmet Hakan, Burak Uçkun ve Volkan Şanda'dan oluşan Destan da türküleri rock müziği ile yorumluyor. 1998 Destan gibi birçok grubun ya da müzisyenin türküleri farklı tarzlarda yorumladığı bir yıl oldu. Biraz da işin suyu çıktı. Bu konu üstüne yazılar yayımlandı. Televizyon programları yapıldı. Destan'ın albümü biraz karışık, mesela "Makber"i söylemişler. Muhlis Akarsu'nun "Obur Dünya"sı var. Anonim "Atabarı", İzzet Altınmeşe'nin "Hanım Hey"i albümde karşımıza çıkan bazı parçalar.

Power Love Songs (Power FM / Balet Plak)
Sevgililer Günü gelince albümleri de hemen yayınlanır. Aslında hemen hemen tüm radyolar günün manası gereği slow şarkılar çalacaktır, ama siz bunların toplu halde elinizde olmasını istiyorsanız, "Power Love Songs" tercih edilebilir. Zaten bizde yabancı albümler arasında daha çok toplama olanları tercih ediliyor. Listelerin birincileri bunun en güzel örneği. Bu albümde de toplam onyedi şarkı var. Daha çok eski parçalar seçilmiş. Ama kaliteli isimlerle cazip hale getirilmiş. Mesela Chris Rea, REM, Foreigner, Randy Crawford, Seal, Natalie Cole, Jewel, Bette Midler hemen göze çapran bazı isimler.

Çok satanlar
Yabancı
1. Power Hits Vol 6
2. Kushelrock 12
3. Fresh II Radyo 5 1999
4. Mariah Carey / The Best Of
5. Metallica / Garage Inc.

Yerli
1. Muazzez Ersoy / Nostalji 4.5.6
2. Sezen Aksu / Adı Bende Saklı
3. Haluk Levent / Yine Ayrılık
4. Atilla Taş / Kırmızılım
5. Özcan Deniz / Çoban Yıldızı