Vitrin Dört mevsim ucuz

Dört mevsim ucuz

12.12.1998 - 00:00 | Son Güncellenme:

Dört mevsim ucuz

Dört mevsim ucuz
12 Aralık 1998
Füsun YAVAŞOĞULLARI

Biraz değişiklik yapmaya ne dersiniz? Örneğin İstanbul dışına çıkıp bir saatlik yolculuk sonrası İzmit'e gitmek gibi... İzmit - Bursa yolu üzerindeki Outlet Center alışveriş merkezini duymuşsunuzdur. Geniş bir arazi üzerine konumlanmış olan bu yer birbirine bitişik tek katlı mağazalar, sinema, market, kafeterya, lokanta ve rahatça park yapabileceğiniz bir otoparktan oluşuyor. Yeni bir anlayışla oluşturulan bu yerlerde alışveriş gerçekten çok kolay ve eğlenceli. Park derdi yok. Fiyatlar düşük, market yanıbaşınızda. Eve dönüşte yemek yapma sorununu düşünmenize de gerek yok. Lokantaya gidip canınızın çektiğini seçip paket yaptırabiliyorsunuz.
Bu yıl erken başlayan ucuzluğa kanıp oraya gitmeye ne gerek var demeyin. Outlet Center gerçek ucuzluğu yakalayabileceğiniz bir yer. Zaten burada dört mevsim ucuzluk var. Vakko, Beymen, Levi's gibi adı kaliteyle bütünleşmiş birtakım firmalar seri sonu mallarını buradaki mağazalarında etiket fiyatının yarısına satıyorlar. Örneğin 25 milyonluk bir kazağı 10 milyona alabilirsiniz. Giysi, el dokuması kumaşlar ve seçkin ev aksesuvarlarının yer aldığı Vakko mağazasında da tüm bu ürünler yarı fiyatlara satılıyor.
Çeşitlilik ve fiyat açısından ilgi çekici olan bir diğer mağaza da Atex. Her 5 milyonluk alışveriş için yeni yıl hediyesinin verildiği bu yerde kazaklar 3.5 - 13 milyon, pantolonlar 5 - 10 milyon, kadife spor kabanlar 11 milyon. Çocuk erkek ve kadın giyiminde çoraptan gece giysilerine kadar giyimle ilgili her tür gereksiminizi karşılayabileceğiniz Atex, ürünlerinin kalitesiyle de dikkat çekiyor.
Yeşil Kundura'ya da uğramadan geçmemelisiniz. Özellikle erkek ve spor ayakkabılarıyla beğeni kazanan firmada fiyatlar 9 - 20 milyon arasında değişiyor. Ayakkabı satan bir diğer mağaza da On. Burada da erkek ayakkabılarının çizgisi kadın ayakkabılarına göre daha başarılı. Fiyatlar ise 6 - 20 milyon arasında belirlenmiş. Birçok mağazada 75 milyona ulaşan ayakkabı fiyatları yanında buradakiler sudan ucuz. Üsteli sağlamlık, çeşitlilik ve kalite açısından aralarında pek bir fark da görülmüyor. İlginizi çekeceğini sandığım yerlerden biri de B.A.B. mağazası. Sadece şık giysileriyle değil, uygun fiyatlarıyla da göz dolduran mağaza farklılığı yakalayabilmiş. Günün çizgilerini taşıyan giysileri "My own" markasını taşıyor. "Şıklığı satın alabilirsiniz" sloganıyla piyasaya çıkan bu marka giysilerini Urban, Manager, Night ve Sportif koleksiyonları altında toplamış. Yaşamın her anı için tasarlanmış giysiler bunlar. Günlük yaşamda, çalışma anında, gecelerde, spor giysilerde son derece hoş modeller yer alıyor. Giysiler çanta, ayakkabı, kemer, fular ve benzeri aksesuvarlarla tamamlanmış. Kaliteyi ucuza satmak ilkesiyle yola çıkan bu firmanın ürünleri arasında trikolar, jarse elbiseler, streç giysiler, mantolar, etekler, pantolon takımlar, uzun ceketler, hırkalar, kadife desenli bluzlar, likra gömlekler özel bir yer tutuyor.
Fiyatlarla ilgili bir - iki örnek vermek isterim. Balıkçı trikolar 4 milyon, uzun hırkalar 10 milyon, kadife desenli bluzlar 9 milyon, kolon örgü trikolar 6 milyon, jarse elbiseler 10 milyon, yün flanel palto 24 milyon, pantolonlar 7 - 8 milyon, likra gömlekler 6 - 9 milyon, çizme 22 milyon, çanta 4 milyon, uzun ceketler 16 milyon, kadife elbise 13 milyon Lira. Bu arada çeşitli sürprizlerin yer aldığı fırsat reyonlarına göz atmayı unutmayın.
Şehrin karmaşasını arkanızda bırakarak hem yolculuk hem de sorunsuz eğlenceli bir alışveriş keyfini birarada yaşamak için İzmit Outlet Center ideal bir adres.