Vitrin Dünya markaları Kadir Has Center’da

Dünya markaları Kadir Has Center’da

19.08.2000 - 00:00 | Son Güncellenme:

Dünya markaları Kadir Has Center’da

Dünya markaları Kadir Has Center’da


Kadir Has Center birçok ünlü markayı Bakırköylülerin ayağına getiriyor. Şık bir ortamda keyifli alışveriş olanağı sunan merkezde 40’a yakın mağaza var


       Birbiri ardına açılan alışveriş merkezleri, bizi yeni alternatiflere, yeni alışkanlıklara yöneltiyor. Çok yakın bir süre öncesine kadar işlek semtlerin ünlü caddelerinde konumlanan alışveriş merkezleri, artık şehir dışlarında, şehirlerarası yolların kenarlarında ya da yeni gelişen semtlerde konumlanıyor. Nisan ayında Bahçelievler E - 5 yolu kenarında açılan Kadir - Has Center da içindeki ünlü mağazalarla Bahçelievler, Bakırköy, Ataköy ve çevresi için alternatif bir alışveriş merkezi oldu.

       Beğendik’te çok şaşıracaksınız
       Dört kat üzerine kurulu Kadir Has Center’da Bisse, Polin, Roman, Pierre Cardin Cacharel, Sony Shop, Elektrolüx Phillips ve D & R gibi ünlü markaların da bulunduğu 40’a yakın mağaza var. Üst katında büyük bir restoran alanı olan merkezdeki üç salondan oluşan Holiday Plex Sineması da sinemaseverlere vizyondaki yeni filmlerle buluşma olanağı sağlıyor. İkinci bodrum katta dört bin metrekare üzerine kurulu Beğendik Çiftlik Market ise Kadir Has Center’ın en ilgi çekici mekânı. Gıda ile ilgili çok geniş ürün yelpazesi olan Beğendik’te küçük ev aletleri ve yüzlerce çeşit züccaciye ve mutfak gereci de bulabiliyorsunuz. Özenle dizilmiş rengârenk, çeşit çeşit ürünlerinin arasında kayboluyorsunuz. Sütlerin içinden inek sesi, yumurtaların içinden ise tavuk sesi sizin o yöne doğru yönelmenizi sağlıyor. Özenle parlatılmış ve bir posteri andıran sebze meyve reyonunu bozmamak için meyveleri ellemeye bile çekiniyorsunuz.