Vitrin En güzel hediyeler annelere

En güzel hediyeler annelere

09.05.1998 - 00:00 | Son Güncellenme:

En güzel hediyeler annelere

En güzel hediyeler annelere
9 Mayıs 1998

Anneniz misk gibi koksun mu? Koksun demek kolay da Himalayalar'dan misk getirmek zor tabii. Neyse ki, Oriflame gitmiş ve bilumum esansların içine Türk gülünü de katarak Turquoise'ı yaratmış.
Günün adı Anneler Günü olabilir ama bu babanızın da eşine bir hediye almasına engel değil. Ona tavsiyemiz de Ted Lapidus'tan "fou d' elle" adlı parfüm. Ona deli oluyorum gibi bir anlamı var. Gelelim bir taşla iki kuş vurmak isteyenlere... Sizler bir adet Moschino ya da Talisman parfüm alıyorsunuz. Hangisini seçeceğiniz size kalmış, Moschino imzalı, kalpli, siyah bir çanta mı, yoksa Fransa'dan ithal su geçirmez bir sarı çanta mı? Oldukça ilginç "ikisi birarada" lardan biri de Bata' dan. 10 mayısa kadar Bata'dan bir ayakkabı alıyorsunuz ve yanında bir ütüye sahip oluyorsunuz. Sadece ayakkabı içinse Shoeworld'e de gidebilirsiniz. Fiyatların kısa süreliğine yüzde yirmi indirimli olduğunu belirtmekte de yarar var. Bambi Collection ise gelecek için iyi bir yatırım olabilir, sonraki alışveriş için yüzde on beş indirim uyguluyorlar.
Marks & Spencer da yine istediğiniz pek çok şeyi bulabileceğiniz büyük mağazalardan biri. 20 milyona espresso kahvelik ya da 7 milyona ilginç limon sıkacağı alabilirsiniz.

Geç uyanan anneniz, " Canım ne kahvaltı istiyor ne bir şey, zaten vakit de geç olmuş," gibi bir kapris yapabilir. Size düşen onu alıp Swissotel' e götürerek lezzetli ve de sürpriz hediyeli bir brunch yaşamasını sağlamak. Fiyatı sekiz milyon iki yüz elli bin lira. Mega Residence Schnitzel Restaurant'ta yenecek bir akşam yemeği de oldukça hoş tabii. Annelere özel ikramları Avusturya usulü elmalı Strudel ve kahve. Birkaç saatin değil bütün günün çok özel olmasını istiyorsanız, şimdi sıkı durun işte! Mükemmel bir bakımdan sonra hissedilen o hafiflik duygusuyla yenen özel bir akşam yemeği. Ardından dünyada bir eşi daha zor bulunan doyumsuz Boğaz manzaralı bir odada geçecek saatler. Yine aynı manzaranın karşısında edilecek bir kahvaltı. Tüm bunlar Ceylan Intercontinental'ın anneler için hazırladığı, 195 dolarlık özel programın içinde yer alıyor. Böyle bir günün anılar dosyasında başa yerleşmesi kaçınılmaz.
Hiçbiri size uygun gelmediyse emin olun söyleyeceğiniz tek bir cümle de ona yeterli olacaktır. Sihirli cümle tabii ki "Seni çok seviyorum anne!" KUTU: Ünlüler ne diyor? Kerem Alışık: Bu yılki Anneler Günü hediyemi henüz almadım ama alacağım. Genelde sevdiği bir kokuyu veya çok sevdiği çiçek olan mor menekşeyi alırım. Önemli olan bu özel günde onu anımsamak. Ne de olsa anneler başımızın tacıdır. Meltem Cumbul: Henüz hediye almadım. Geçen yıl cilt bakım seti almıştım. Annem de bana "Yaşlandığımı hatırlatmak zorunda değilsin," demişti. O yüzden bu yıl biraz daha özenli davranacağım. Anneler Günü anneme her gün söylediğim "seni seviyorum"u biraz daha fazla söylediğim bir gün.

Yazarlar