Vitrin En güzel yatırımcı

En güzel yatırımcı

27.03.1999 - 00:00 | Son Güncellenme:

En güzel yatırımcı

En güzel yatırımcı

Dilek SANCILI
En güzel yatırımcı
Çarkıfelek'in hosteslerinden Doğa Bekleriz (22), alışveriş yapmayı çok sevmesine rağmen borçlarını ödemek için şimdilik kıyafete para harcamak istemiyor. Zaten gönlü de her zaman yatırım yapmaktan yana.

  • Ekranda giydiğin kıyafetler zevkini ne kadar yansıtıyor?
    Ekranda On Line, Mixage, Home Store gibi markaların kıyafetlerini giyiyoruz. Ancak bizim vaktimiz olmadığı için getirilenlerin arasından seçiyoruz.
  • Bir giydiğinizi bir daha giymiyorsunuz, değil mi?
    Bütün kıyafetler bir kere giyiliyor ve bir daha giyilmemesi için çok dikkat ediliyor.
  • Kıyafetlerde nelere dikkat ediyorsun?
    Vücuduma uyup uymadığına dikkat ediyorum. Çünkü ekranda 5 kilo fazla görünüyorsunuz. O yüzden siyah ve dar kıyafetleri tercih ediyorum.
  • Günlük hayatta neler giyersin?
    Yerine ve zamanına göre değişiyor. Çok spor da giyinebilirim çok abiye de. Her ikisini de taşıyabildiğime inanıyorum. Ama genelde rahat giyinirim. İki üç aydır ilk kez bugün etek giydim. Bunun dışında tercihim pantolon.
  • Günlük kıyafetlerini nereden alıyorsun?
    Alışveriş yapmayı çok seviyorum ama çok fazla alışveriş yapamıyorum. Nişanlımla birlikte kırtasiye üzerine bir dükkan aldık. O yüzden de bir sürü borcumuz var. Bir de ben çok fazla geleceği düşünen bir yapıya sahibim. Bu yüzden hep yatırım yapma taraftarıyım. Kıyafete çok fazla para ödemek istemiyorum. Markacı biri değilim, ne yakışırsa onu alırım. Mango ve Stones'da aradıklarımı bulabiliyorum. Ama kotlarımın markası Loft. Çünkü kesimi ve bacak boyu ile bana uygun.
  • Dekolte sever misin?
    Göğüs ve sırt dekoltesini çok severim ve kullanırım.
  • Sürekli ekranda olduğun için kendini sık sık yenileme ihtiyacı duyuyor musun?
    Saçımın belli bir stili var ama her akşam farklı bir model deneniyor. Hatta Özlem Yıldız'la aynı şeyleri yapmamaya çalışıyoruz. Onun saçı at kuyruğuysa, benim saçım düz bırakılıyor. Makyaj stilleri de her gün değişiyor.
  • Peki Özlem'le birbirinizin kıyafetlerine karışıyor musunuz?
    Giydikten sonra birbirimize soruyoruz. Bu takıyı takayım mı diye. Özlem'le birbirimize sürekli danışıyoruz.
  • Her akşam bahsedilen çok meşhur bir nişanlın var. Onun kıyafetlerine bir etkisi oluyor mu?
    Benim belli bir stilim olduğu için nişanlım Namık karışmıyor. Ama çok dekolte şeyler giymemi istemiyor. Sonuçta bu bir yarışma programı. Seyreden insan sayısı da çok fazla. O yüzden fazla abiye veya açık kıyafetleri giymemi kaldıramıyor.
  • Ekran makyajının çok ağır olduğu ve cildi yıprattığı söyleniyor. Cildin için neler yapıyorsun?
    Çok uykum olduğu zamanlar temizlemeden yatıyorum ama ertesi gün çok pişman oluyorum. Mutlaka yıkayıp temizliyorum. Çok fazla ağır ürünler kullanmıyorum. Nivea bana çok doğal geliyor. Göz makyajı için Biotherm kullanıyorum. Diğer malzemeleri kullandım ama bana alerji yaptı. Günlük makyajımda ise göz altımı kapatırım, bir de rimel sürerim.
  • Evinizin içine de yatırım yapıyor musunuz?
    Evde tablolarım var. Marmara Güzel Sanatlar'da okuduğum için meraklıyım. O yüzden de tablolar için paraya kıyıyorum. Bunun dışında nişanlımın ve benim tercihim az eşya. Bir de bilgisayar oyunlarını seviyoruz. Elektronik eşya merakı nişanlımda var.
  • Yemeği evde mi yersiniz, dışarda mı?
    Çarkıfelek başladığı günden itibaren biz evde yemek yiyemiyoruz. Ama eskiden bütün yemekleri yapıyordum. Bir tek dolma sarmakta zorlanıyorum. ALIŞVERİŞ NOTLARI
    Parfüm: Jean Paul Gaultier.
    Film: "Zorro" ve "Blade".
    Kitap: "Adı Aylin"
    Aksesuvar: Küpe ve yüzük.