Vitrin En özgür market Sephora

En özgür market Sephora

18.11.2000 - 00:00 | Son Güncellenme:

En özgür market Sephora

En özgür market Sephora


Yeni açılan Sephora, ürünlerle müşteriler arasındaki sınırları kaldırarak en seçkin markaları, son derece özgür bir alışveriş ortamında, çok uygun koşullarda satışa sunuyor


       Güzellik, özgürlük ve mutluluk kavramıyla bütünleşen dünyaca ünlü kozmetik ve parfüm mağazası Sephora, Ümraniye - Vega Cerrefour Sa Alışveriş Merkezi’ndeki mağazasında 21’inci yüzyıl kadınına kapılarını açıyor. Amerika, Japonya, Almanya, İspanya, İtalya, Polonya, Portekiz, İngiltere ve Lüksemburg’tan sonra Türkiye’de de hizmet vermeye başlayan Sephora, 20 Kasım 2000 tarihinde İzmir Carrefour’da ikinci mağazasını açmaya hazırlanıyor. Dünya markalarını biraraya getiren Sephora, Türkiye’de 2001 yılında sekiz, 2002 yılında yirmi mağaza açmayı hedefliyor.

       Dünya markaları birarada
       Sephora, yeni yüzyılın bütün güzelliklerini benzersiz atmosferinde Türk kadınlarıyla buluşturuyor. Kozmetik sektörüne yepyeni bir hizmet anlayışı sunan Fransız parfüm ve kozmetik mağazası Sephora, ürünlerle müşteriler arasındaki sınırları kaldırarak en seçkin markaları, son derece özgür bir alışveriş ortamında, çok uygun koşullarda satışa sunuyor. Sephora, Louis Vuitton, Kenzo, Givenchy, Fendi, Christian Dior, Don Perignon ve Guerlain gibi kozmetik alanında dünya lideri markaları müşterileriyle buluşturuyor. Siyah, beyaz ve kırmızı konsepte sahip bir mağaza olarak dikkat çeken Sephora’da müşteriler tek başlarına diledikleri ürünü diledikleri gibi kullanabiliyor. 6 bin 500 çeşit ürünün satışa sunulduğu mağazada, satışa sunulan bütün markalar konusunda eğitim almış danışmanlar müşterilere yardımcı oluyor.

       Ödeme kolaylıkları
       Kredi kartına yüzde 10, nakit ödemelere ise yüzde 15 indirimin yapıldığı Sephora’da kozmetik ve parfüm ürünlerinin yanı sıra toka, tarak ve aksesuvar gibi kendi ürettikleri ürünler de satışa sunuluyor.

Sephora’dan fiyatlar

       Sezonun klasikleri










       Sezonun yenileri