Vitrin En ucuz İtalyan!

En ucuz İtalyan!

10.06.2000 - 00:00 | Son Güncellenme:

En ucuz İtalyan!

En ucuz İtalyan


İtalyan tasarımlı ayakkabıları ithal malzemeyle üreten Roberto Lenzi markası piyasaya hızlı girdi. Lenzi’nin ayakkabıları üç grupta toplanıyor: Sportif, rahat ve şık...


       Yıllardır piyasadaki markalara ayakkabı üreten Cahit Ayakkabı, artık kendi markası için üretim yapıyor. Markasının adı Roberto Lenzi. Tüm ayakkabılarının tasarımı İtalyan olan markanın merkezi Merter’de. İlk ve tek şubesini ise Etiler’de açtı. Böylece, artık kadınlar ucuza ayakkabı giyiyorlar. İtalyan bir stilist tarafından tasarlanan ve tamamı ithal malzemeyle üretilen ayakkabılar üç grupta toplanıyor: Liberta, Eleganze ve Fiemma. Liberta, alçak topuklu ve spor giyimi sevenlere hitap ediyor. Bantlı ve delikli sandalet ve sabolardan oluşuyor. Eleganze, gün içinde ve akşamları fark edilmekten hoşlanan kadınların ayakkabısı. Koleksiyonun tamamı yüksek topuklu ve keskin hatlı ayakkabılara sahip.
       Fiemma ise, yaz sıcağında ayaklarının üstünde fazlalık taşımaktan hoşlanmayanların çok seveceği tarzda, tamamıyla bantlardan oluşmuş. Kalite, moda ve rahatlığı yansıtan Roberto Lenzi ayakkabılarının fiyatları 12 milyon 500 bin liradan başlıyor. En yüksek fiyat ise 27 milyon lira.

       Erkekler de ayakları açtı
       Artık yaz gelince yalnız kadınlar değil erkekler de ayaklarına özen göstermeye başlıyor. Belki hepsi pediküre gidip bakım yaptırmıyor ama düzgün ayakları olmasına önem veriyor. Çünkü artık onlar da açık ayakkabı salgınına kapıldı. Önemli erkek ayakkabı firmalarının hemen hepsi bu yıl da erkek sandalet üretimine ağırlık verdi. Sıcak havada kapalı ayakkabı içinde uzun süre kalan ayak terliyor, kaşınıyor, hatta havasızlık ve ter yüzünden mantara bile yol açabiliyor. Değişen moda anlayışı da sandaletin yalnızca sahillerde giyilebileceği yolundaki katı anlayışı yıktı. Şık takım elbiselerinizi bile güzel bir çift sandalet ile tamamlayabilirsiniz.Ayakkabı giyiminde yıllardır konfor, işlevsellik ve modayı bir araya getirmesiyle tanınan Desa, işbirliği yaptığı Ecco ayakkabılarının yazlık modellerinde sandalete ağırlık verdi. Ecco ayakkabıları yumuşak ve hafif olması, darbeleri emmesi, ayağa tam uyması ve ayağın nefes almasını sağlaması ile tüm dünyada tercih ediliyor.İspanyol Gioseppo sandaletleri de Türkiye kıyılarını bu yıl ikinci kez fethetmeye hazırlanıyor. Kadın, erkek ve çocuk modelleriyle dünyanın en güzel, en sıcak kumsallarında boy gösteren Gioseppo sandaletler, Türkiye’de özellikle erkeklerin öncelikli tercihi. Eva gibi hafif bir malzemeden üretilen erkek sandaletleri, ergonomik dizaynları ve doğal imajlarıyla özgürlüğün simgesi. 36 - 41 ve 41 - 46 numara sandaletlerin dört ayrı modeli ve üç ayrı renk seçeneği var.