Vitrin Fırsat noktaları

Fırsat noktaları

03.04.1999 - 00:00 | Son Güncellenme:

Fırsat noktaları

Fırsat noktaları
Fırsat noktaları
Füsun YAVAŞOĞULLARI

Piyasada ürünleriyle devleşmiş bazı markalar vardır. Spor giyimde Calvin Klein, Riffle, Fuess, Levi's gibi. Seramik dendiğinde aklımıza Gorbon markasının gelmesi gibi.
Haklı bir üne sahip olan bu markaların ürünlerini ucuza bulabileceğiniz adresleri sanırım öğrenmek istersiniz.

  • Maxi - Fashion Bank: Uzun zamandır giyim sektörünün içinde yer alan Seda Kaya'ya ait olan bu mağazada spor giyimin en sevilen ve bilinen markalarının orijinallerini bulabilme şansına sahipsiniz. Mağaza sahibinin yurtdışından getirttiği Calvin Klein, Riffle, Guess marka erkek, kadın ve çocuk giysileriyle dolu mağazada çeşit ve model zenginliği dikkat çekiyor.
    Pantolon, ceket, mont, etek, elbise, gömlek ve jean pantolonlar arasında tek olarak getirilmiş bazı giysiler de göze çarpıyor. Bedeninize uyduğu takdirde sizin dışınızdaki bir başka kişinin üzerinde göremeyeceğiniz bu giysiler 12 - 15 milyon lira arasındaki fiyatlarla satılıyor.
    Küçük ama düzenli bir mekana sahip olan Maxi'de yer alan giysiler pazarlarda ya da benzeri yerlerde sıkça gördüğümüz taklitlerinden tamamen farklı. İlk bakışta algılanan bu fark kumaş, dikiş, kup gibi özelliklerde kendini hemen belli ediyor.
    Bu hafta içinde gelecek olan yeni sezona ait mallarla birlikte çeşit açısından daha da zenginleşecek olan mağazada fiyatlar piyasadakilerin çok altında. Örneğin Calvin Klein jean pantolonları mağazalarda 100 dolar civarında bir fiyatla satılırken Maxi'de 17 milyon lira. Ayn şekilde piyasada 15 milyona satılan tişörtler burada 6 - 7 milyon. Bunun gibi yüzde 50 daha ucuza satın alabileceğiniz diğer ürünler arasından gömlekler 15 milyon, çocuk giysileri 10 - 12 milyon lira.
    Satın alacağınız ürünün ne olduğundan emin olabileceğiniz bu adreste yer alan her giysi çok özel.
    Bahariye Cad., Nevzemin Sok., No: 4 Kadıköy-İstanbul
    Tel: 0216 418 03 23

  • Levi's Factory Shop: Jean pantolonlarla bütünleşmiş bir isim olan Levi's marka ürünleri çok ucuza, fabrika fiyatına alabileceğiniz bu yer İstanbul gişelerinden 45 dakika uzaklıkta, Çorlu girişinde, kolaylıkla ulaşılabilen bir noktada yer alıyor. Haftanın yedi günü açık olan Levi's Factory Shop seri sonu Levi's giysilerini çok özel fiyatlar satın alabileceğiniz bir adres.
    Mağazalarda 12 milyon 950 bin liraya satılan jean pantolonlar, 16 milyonluk gömlekler 4 milyon 950 bin lira, kabanlar 65 milyon yerine burada 29 milyon lira. Kazaklar ise 6 milyon 950 bin lira. Levi's giysilerinin özelliği düşünüldüğünde yukarıdaki fiyatların ne kadar ucuz kaldığı daha iyi anlaşılıyor. Gerçekten de Levi's'ın tüm giysileri son derece kaliteli ve şık.
    Kısa bir gezi ve karlı bir alışveriş. Kulağa hoş gelen bu öneri için gideceğiniz uzaklık gözünüzü korkutmasın. İstanbul'dan yalnızca 1 saat.
    Levi's Factory Shop, Çorlu
    Tel: 0282 6862590

  • Gorbon Seri Sonu Mağazası: Gorbon, yıllardır ülkemizde seramik dendiğinde aklımıza gelen tek isim. Ürünlerindeki çeşitlilik ve modern çizgisiyle, getirdiği yeniliklerle haklı bir üne sahip olan firma kısa süre içerisinde yeni kreasyonlar oluşturmasıyla da dikkat çekiyor. Çarpıcı renklerde üretilen sofra takımları, çaydanlık ve fincan takımları, vazolar, saksılar, muglar, lamba altları, sigara tablaları ve değişik ev aksesuvarları en çok ilgi gören, beğenilen ürünlerinden birkaçı.
    Bu ürünlerin ihraç fazlası ve seri sonu olanlarını yüzde 50 indirimli olarak Gorbon'un seri sonu mağazasından satın alabilirsiniz.
    Kardeşler Cad. No: 6, Gültepe-İstanbul
    Tel: 0212 2791655