Vitrin Göğsünüz dik çıkacaksınız

Göğsünüz dik çıkacaksınız

21.11.1998 - 00:00 | Son Güncellenme:

Göğsünüz dik çıkacaksınız

Göğsünüz dik çıkacaksınız
21 Kasım 1998 Sibel Arna

Bugüne kadar böylesini görmedim. Görkeminden gözleriniz kamaşıyor. A'dan Z'ye her hizmeti bulabiliyorsunuz. İstanbul'un en modern sağlık merkezi olmaya aday. Evet 13 kasımda açılan Pleiades Hospital'dan bahsediyorum. Sağlık dünyasının en gelişmiş araçları, uzman doktorları ve yardımcı sağlık personeliyle hizmet veren bu hastanede plastik cerrahi, cilt hastalıkları ve tedavisi, estetik, kozmetik ve spor konusunda her sorununuza çözüm bulabilirsiniz. Şimdi bu üniteleri size tek tek açıklayacağım. Bu arada hastaneyi kendi açımdan da kolaçan edeceğim.
* Plastik cerrahi: Küçükken amcam "Bu kızın burun delikleri çok büyük olacak yahu," diyerek sürekli burnumu sıkarmış. Bir ara mandal takmayı denemiş ama çok ağlamışım. Eğer o yıllarda cazgırlık yapıp ağlamasaydım şimdi burun deliklerime baş parmağım girmezdi. Mandal takmak bugün işe yaramıyor. Burun deliklerime 250 gramlık minik halterler bağlayıp onlara ağırlık çalıştırsam da nafile (Bu espriyi daha önce kullanmıştım ama ne yapayım önceden de burnum büyüktü). Belki Pleiades Hospital burun derinliklerimi küçültebilir.
Pleiades Hospital'da plastik cerrahi operasyonları benzerlerinden çok farklı olarak yapılıyor. Hastalar 24 saat gözetim altında tutulup, son derece modern donatılmış ameliyathanede seçkin doktorların uzmanlığına emanet ediliyor. Ameliyathanelerde, başka vakalara müdahale edilmeyeceği için, operasyon sonrası enfeksiyon kapma gibi bir risk bulunmuyor. Plastik cerrahi denince aklınıza gelen her türlü operasyonun yapıldığı hastanede en sık burun estetiği, meme küçültme, büyütme, dikleştirme ve yüz germe operasyonları gerçekleştiriliyor.
* Estetik / Kozmetik: Suratımda hala ergen çocuklar gibi sivilceler çıkıyor ve ben onları sıktıkça yeniden çıkıyor. Selülitlerim de var, onları da sıkınca çıkıyor. Pleiades Hospital'da ise bu alanda parafin banyosu, yosun tedavisi, kryoterapi, mikromasaj, lifting, göğüs bakımı, zayıflama programları, lenf ödem tedavisi, aroma terapi, hidroterapi, selülit tedavisi, cilt bakımı, leke ve kırışık tedavisi, kimyasal peeling, sir depilasyon, jelli ve iğneli epilasyon ve lazerli epilasyon var. Seçin beğenin alın. Yok, yok.
* Dermatoloji kliniği: Dermatolojik hastalıkların tanı ve tedavisinde bir çığır açacak bu klinikte dünya standartları çerçevesinde uygulamalar yapılıyor. "Ultraviolit kabini, dermatoskop, kryo, radyocerrahi ünitesi, laser" gibi son derece modern araçlarla sedef hastalığı, vitiligo gibi kronik hastalıkların tedavisinde yeni uygulamalar, tehlikeli olabilecek benlerin kontrolü ve diğer dermatolojik girişimler başarıyla gerçekleştiriliyor. Allahıma şükür bu alanda benim bir sorunum yok.
* Spor: Öyle hamım öyle hamım ki masamdan kalkıp su alıp gelince bacaklarım kasılıyor. Bir tek parmaklarım çok sportif. Pleiades Hospital'ın spor ünitesinde bulunan deneyimli hocalar ve uzman doktorlar tam bana göre. Bu cümleden fesat çıkarımlar yapmayın. Hizmet açısından yani. Artık şu hamlığımdan kurtulmak istiyorum. Hastanenin bu bölümünde bölgesel ve genel zayıflama programları, fitness, fizyoterapi, step - aerobik çalışmaları yapılıyor. Bu ünitede ayrıca solaryum, kontakt lens merkezi ve saç - tırnak bakım bölümü güvenilir hizmet vermenin ayrıcalığını hissettiriyor. Hastanenin yönetim kurulu başkanı Ahmet Yakut, başhekimi ise K. Vefa Gönenç. Hastanede konularında uzman yedi doktor çalışıyor. Hasta odaları birbirinden güzel. Sarı koltuklu, yeşil boyalı çok şirin odalar bunlar. Uzaktan gelen hastalar için en üst katta bir suit bulunuyor.
Nasıl başta yazdığım kadar var değil mi? Pleiades Hospital gerçekten de çok görkemli bir sağlık kompleksi. En kısa zamanda siz de ziyaret edin.

Pleiades Hospital
Muallim Naci Caddesi, No: 153, Kuruçeşme - İstanbul
Tel: 0212 287 47 52

Kaç para?
Tüm plastik cerrahi operasyonları: 2000 - 5000 $
Lazerli epilasyon: Seansı 100 - 1500 $
Spor üniteleri komple kullanım (1 yıl üyelik): 1500 $
Fitness (1 ay): 250 - 300 $
Aerobik ya da step (1 ay): 150 - 200 $