Vitrin Güneşe muhtaç olmadan!

Güneşe muhtaç olmadan!

20.05.2000 - 00:00 | Son Güncellenme:

Güneşe muhtaç olmadan!

Güneşe muhtaç olmadan


Tatile gidip boylu boyunca kuma uzanmanın, bronzlaşmanın zamanı geldi ama... Kaçamak yapma şansına sahip olmayanlar ne yapsın? Dooğru solaryuma!


       Kış ortasında bronz bir ten... Hemen fark edilir, meraklı bakışların hedefi olursunuz. Acaba tatili Mauritus adasında mı geçirmişsinizdir, yoksa St. Moritz’de kayağa mı gitmişsinizdir?..
       Veya... Yazın ortasında bembeyaz, tam yağlı beyaz peynir kadar beyaz dolaşır, teninizin yansıttığı güneş ışınlarıyla "göz alırsınız"!
       Oysa, sağlıklı, bronz bir tene sahip olmak için ne kışın ekvatora doğru bir yolculuğa çıkmaya, ne de yazın peynir gibi ortalıkta dolaşmayayım diye bin bir türlü zaman - para canbazlığı yapmaya gerek var. Paşa paşa en yakınınızdaki solaryum merkezine gidip, günde yarım saatinizi verip, çok da fazla para harcamadan sağlıklı ve bronz bir görünüme kavuşabilirsiniz.
       Etiler’de, en son teknolojik donanıma sahip bir solaryum merkezi açıldı. Sunxpress Solaryum Stüdyosu’nda, Sun Coop Almanya ürünü, CE belgeli, yüksek güç ve performansa sahip özel 3 tip makineyle vücudunuzun dilediğiniz bölgesine solaryum uygulatmak mümkün. Elegance, Discovery ve Power Top odalarında ister sadece dekoltenizi, ister tüm vücudunuzu, ayakta, yatarak veya oturarak bronzlaştırabilirsiniz. Genel olarak orta veya üst düzey gelir grubuna hizmet veren Sunxpress’te solaryum cihazları bilgisayara bağlı olarak çalışıyor. Bu bilgisiyasarda müşteriye cilt nem, yağ analizi yapılıyor ve sonuca göre kişiye uygun solaryum cihazı tipi, seans süresi, seanstan önce ve sonra kullanılacak profosyonel kozmetik ürünleri belirleniyor.
       İlki Etiler’de açılan Sunxpress, pek yakında Ortaköy, Bakırköy ve Kadıköy’de de merkezler açacak. Daha sonraki hedef, İstanbul dışı. Bursa ve Ankara’da açacağı şubeleri zincirine ekleyecek olan Sunxpress, solaryum fiyatlarında da bazı kolaylıklar düşünmüş ve üyelik sistemi getirmiş. Üye bakiyesi için 20 milyon TL ödüyorsunuz. Bakiyeniz, indirimli seans kullanım ücretleriyle kullanılıyor. İsminize özel düzenlenen manyetik karta, isterseniz bakiyeniz bittikten sonra takviye yaptırabiliyorsunuz ya da bir yıl boyunca yüzde 10 indirimli üye ücretinden yararlanıyorsunuz. Üyelik avantajı, tüm Sunxpress stüdyolarında geçerli.

       Sunxpress Solaryum Stüdyosu: Nispetiye Cad. Petrol Sitesi 5.Blok Daire:4, Etiler
       Tel: 0212 284 55 94
       İnternet adresi: www.sunxpresssolarium.com
       Sun Vital head office: Bağdat Caddesi Aslansan Apt. No: 392/14, Suadiye Tel: 0216 385 03 85

Bir seans ne kadar?

       Elegance 600 (tam vücut, yatak tipi): 6 milyon TL, 5 milyon 500 bin TL (üye fiyatı)
       Discovery (tam vücut, duş tipi): 5 milyon TL, 4 milyon 500 bin TL (üye fiyatı)
       Power Top 6000 (dekolte + el): 4 milyon TL, 3 milyon 500 bin TL (üye fiyatı)