Vitrin Hepsi yeni ve çok hesaplı

Hepsi yeni ve çok hesaplı

11.11.2000 - 00:00 | Son Güncellenme:

Hepsi yeni ve çok hesaplı

Hepsi yeni ve çok hesaplı


Derin’in fabrikasının altında satışa sunduğu birçoğu yeni sezon numuneleri olan giysileri çok uygun fiyatlara alabilirsiniz


       Şık olmak, modanın son trendlerine uygun giyinmek için on milyonları harcamak gerekmiyor. Ünlü markaların, trendy kıyafetlerinin seri sonları ya da giyildiğinde pek de fazla dikkat çekmeyen defoluları outlet mağazalarında çok uygun fiyatlara tüketiciye sunuluyor. Özellikle gençlerin tercih ettiği, hem gece şıklığını ön plana çıkartan hem de spor kıyafetleri şık tasarımlarla sunan Derin’in outlet mağazası diğer mağazaların outlet’lerinden biraz farklı. Levent’teki Oto Sanayi Mahallesi’ndeki fabrikasının giriş katında yer alan Derin Outlet, aslında bir mağaza görünümünde değil. Atölyeyi andıran mekânda uzun askılar üzerinde birçok ürün gözünüze çarpıyor. Biraz daha dikkatli baktığınızda ise raflarda rengârenk kazaklara, bluzlara rastlıyorsunuz.

       Beş milyon liraya son moda etek
       Burada kıyafetler de hiç seri sonuna benzememesine rağmen, fiyatlar oldukça şaşırtıcı. Satılan ürünlerin birçoğu yeni sezon kıyafetleri hatta daha Derin mağazalarına girmemiş olan numuneler bile satılıyor. Defolu ürün ise hiç yok. Deri ceketler, yün elbiseler, ekoseli etekler, yün kazaklar, hepsi son moda, hepsi trendy. Arada yazdan kalma keten pantolonlar, askılı bluzlar da bulunuyor. Bir buçuk milyon liraya bluz, beş milyon liraya etek, 15 milyon liraya suni deri mont, 15 milyon liraya yün elbiseyi Derin Outlet’te bulabilirsiniz. Ancak buranın tek dezavantajı özellikle yeni sezon ürünlerden yalnızca birer ikişer tane olması. Diğerlerinden ise belli beden ve çeşitlerde satılıyor. Derin Outlet’te kredi kartı geçmiyor, alışverişler nakit para ile yapılıyor.




       Adres: Oto Sanayi Sitesi Dalgıç Sk.No:114 Levent/ İstanbul Tel: (0212) 2647400/ 2837457