Vitrin Hepsiemlak’a taşındı!

Hepsiemlak’a taşındı!

19.05.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Kurumsal kimliğini yenileyen Hürriyet Emlak, artık yoluna ‘Hepsiemlak’ olarak devam edecek. 15. yılında çeşitli değişimlere adım atan portal, teknoloji altyapısını da güçlendirdiğini duyurdu.

Hepsiemlak’a taşındı

DUYGU ERDOĞAN - Emlak sektörü özelinde 15 yıldır online platform olarak hizmet veren Hürriyet Emlak, kurumsal yapılanmasında hayata geçirdiği yenilikleri duyurdu.

Haberin Devamı

Buna göre marka, artık ‘Hepsiemlak’ olarak yoluna devam edecek. Portföyünde 400 bin ilan sunan portal, teknoloji altyapısını da güçlendirmeye devam ettiğini duyurdu. Hepsiemlak Eş Genel Müdürü Zeynep Tandoğan, “Yenilenen yüzümüzle daha fazla kullanıcıya ulaşacağız. Teknolojiyi süreçlerimize dahil edip herkesin rahatlıkla kullanabileceği bir hale getiriyoruz ve getirmeye devam edeceğiz. Yeni ürünlerimizle ilanlarımızı daha görünür ve ulaşılır hale getireceğiz. Kurduğumuz moderasyon ekibimizle hatalı ilanlara yer vermeyeceğiz” dedi.

Tandoğan, bu dönemde sosyal sorumluluk kapsamında sektör paydaşları olan emlak ofisleri ile dayanışma sürecine devam ederken, diğer taraftan ise İstanbul Emlak Komisyoncuları Odası (İEKO) iş birliği ile Emlak Akademisi projesiyle gayrimenkul danışmanlarına online platformda eğitim vermeye başladıklarını söyledi. Yanı sıra şirketin, çeşitli sosyal sorumluluk projeleri uygulanıyor.

Haberin Devamı

Sahiller öne çıktı

Gayrimenkul sektörüne yönelik soruları da yanıtlayan Zeynep Tandoğan, özellikle son dönemde sahil kesimlerinde yaşanan fiyat artışlarına dikkat çekti.

Tandoğan, “Geçtiğimiz yılın haziran ve temmuz aylarında denize kıyısı olan illerdeki satılık konutlar son 5 yılın en yüksek arama hacmine ulaşmıştı. 2021 yılında da bu ilginin devam ettiğini görüyoruz. Pandeminin de etkisiyle bu trendin devam edeceğini, özellikle yaz döneminde fiyatlarda yine artışların süreceğini öngörüyoruz. Yazlık bölgelerde fiyatların yüzde 100/150 arttığı alanlar var. Son çeyrekte fiyatların daha normale dönmesini bekliyoruz” dedi.

Yatırımını büyütecek

Hepsiemlak, marka yüzü olarak oyuncu İlker Ayrık ile iş birliği yaptı. İlker Ayrık, daha önce yaptığı çiftlik yatırımına ilişkin bir soru üzerine, şunları söyledi:

“İki üç yıldır tarım yapıyorum. Çiftlik yatırımıyla tarım ve gastronomi üzerine çalışıyorum. İmkanlar doğrultusunda yatırımı büyütmeyi, hem de paylaşmayı istiyorum. Hem ziyaretçi kabulü, hem de tarımı paylaşmak adına.”

İlan tutarlılığına takip

Zeynep Tandoğan, emlakçılar için getirilen mesleki yeterlilik konusunda ise, ilanları değerlendiren bir birim kurduklarını ifade etti. Tandoğan, “İlanların tutarlılıkları, tekrarlayan ilanlar kontrol ediliyor. Emlak ofislerinin de bireysel sorumlulukları gereği bunlara dikkat etmesini öneriyoruz. Bu sistemimizle her zaman tüketicilerin kullanımı daha da iyileştiriyoruz” diye konuştu.