Vitrin Her açlığı doyuruyor

Her açlığı doyuruyor

04.09.1999 - 00:00 | Son Güncellenme:

Her açlığı doyuruyor

Her açlığı doyuruyor
Ağaçlar altında, caz müziği eşliğinde hafif, bir o kadar da lezzetli yemekler yemek isterseniz, K Restaurant'a bir uğrayın. Bu mekanda karnınızı tıka basa doyururken aynı zamanda Koleksiyon Mobilya'nın birbirinden güzel ithal ve yerli mobilyalarının bulunduğu showroom'larını da gezebilirsiniz.

Her açlığı doyuruyor
Boğaza inerken ama Boğaz'da değil... Belgrad Ormanı'na giderken ama ormanda da değil... Ormanla boğazın kesiştiği yerde, Koleksiyon Mobilya'nın Büyükdere Hacıosman yokuşunda kurulu kampusunun içinde, bir buçuk sene önce açılmış harika bir restoran var: Adı K Restaurant. Koleksiyon Mobilya'nın hem ithal ürünlerinin hem de yerli piyasa için ürettiği ürünlerin showroom'larının ve merkez binasının bulunduğu kampus içinde yer alan K Restaurant'ın kuruluş amacı showroom'lara gelen müşterilere hizmet vermekmiş. Bu hizmeti vermiş de. Ama sonraları insanlar, showroom'ları gezmeden de K Restaurant'a yemeğe gelmeye başlamışlar. Çünkü K Restaurant'ta yemekler çok hafif ve bir o kadar da lezzetli.
Izgara çeşitleri ve Akdeniz salatalarıyla göz dolduran bu mekanda ben sizin için kızarmış hellim peynirli salata (Kıbrıs peyniri) ve tavuk budu ızgara yedim. Tatlı olarak ise dondurmalı sakızlı muhallebiyi denedim. Sonuç gerçekten de bir de üstüne parmak yedirten cinstendi. Yemek sonrası yaşanan şişkinliklerden ise eser yoktu.
Yemekleri kadar havasına da bayıldım. Gittiğimde hava yağmurluydu. Bir güzel toprak kokuyordu ki, sormayın. Her yer yeşil, yeşil, yeşil... Bu kadar büyük bir alanı, yeşile zarar vermeden, bonkörce kullandığı için Koleksiyon Mobilya gerçekten de takdiri hak ediyor.
Her açlığı doyuruyor
K Restaurant açık alanda 60, kapalı alanda 60 olmak üzere toplam 120 kişilik kapasiteye sahip. Her gün 12:00 - 24:00 saatlerinde hizmet veriyor. Öğle saatlerinde çalışanlara, akşam yemeklerinde ise çiftlere ve ailelere hitap ediyor daha çok.
Hafta sonlarında özel kahvaltı mönüsüne sahip olan K Restaurant'ta merkezi yayından caz ve özel yemek müzikleri eşliğinde geçirilen bir yemeğin kişi başı fiyatı ortalama 8 - 10 milyon.
K Restaurant'ın önümüzdeki günlerde müşterileri için bir de sürprizi var. Sonbaharda pazar günleri için harika brunch'lar düzenleyecek.


K Restaurant
Koleksiyon Kampus
Hacıosman Bayırı No: 35 Büyükdere / İstanbul
Tel: 0212 299 21 62

Başka neler var?
  • Ispanaklı mantarlı krep
  • Şefin vejetaryen böreği
  • Füme peynirli salata
  • Kılıç balığı ızgarası
  • Soya soslu piliç
  • Robespierre
  • İncir tatlısı
  • Çikolata soslu parfe
  • Peach Melba

    Depremzedelere 2 bin yatak
    Koleksiyon Mobilya, depremzedeler için başlattığı organizasyon çalışmalarında, yerinde tespit yapıp ihtiyaç sırasına göre düzenleyerek, 12 kamyon acil ihtiyaç malzemesini deprem bölgelerine gönderdi ve dağıtımı elden gerçekleştirdi. Tencereden havluya, ilaçtan yiyeceğe kadar birçok yardımı yerine ulaştıran Koleksiyon Mobilya, bugünlerde 2 bin adet yatağı ihtiyaç merkezlerine ulaştırıyor.
    Koleksiyon'un organize ettiği çalışmalarda yatak yapımında kullanılan kumaş ve hammadde, Koleksiyon tarafından temin edilirken, yatakların sünger üretimi ise Fompak tarafından ücretsiz gerçekleştiriliyor. Yataklarda suya ve rutubete karşı korunması için Özerden Plastik tarafından ücretsiz temin edilen plastik kılıflar kullanılıyor.