Vitrin Her mekana dolap

Her mekana dolap

12.08.2000 - 00:00 | Son Güncellenme:

Her mekana dolap

Her mekana dolap


Sürgülüsü, yaylısı, kapaklısı, kapaksızı... Sistem dolaplar çok modern, çok şık, çok kullanışlı. Hem de küçük büyük farketmez, her mekana göre özel tasarlanıyor


       Evimiz kendimizi en rahat hissettiğimiz mekandır. Bu mekanı gözümüz neyi görmek istiyorsa ona göre dekore etmekte özgürüz. Fakat çoğu zaman mekan darlığı yüzünden istemediğimiz mobilyaları almak zorunda kalıyoruz. Hayatımızın her alanının pratikleştiği günümüzde bu alanda da pratik çözümler var. Bu konuda uzman firmalar evinizin boyutlarına göre istediğiniz şekilde ve yapıda mobilya yapıyorlar.
       Sistem mobilya denilen, mekana ve isteğe göre tasarlanabilen ürünlerin üretimi artık çok yaygın. Özellikle dolaplarda karşılaşılan mekan darlığı sorunu bu yolla çok kolay giderilebiliyor. Dolaplar her mekana ve her zevke uygun yapılıyor ve bunun yanında her türlü aksesuvar da dolapla birlikte üretilerek eksiksiz bir kombinasyon oluşturuluyor. Kravat askıları, çamaşır sepeti, ayakkabılık, asansör askılığı gibi aksesuvarlar dolapla birlikte yapılıyor. Her türlü amaca uygun yaratılabilen dolaplar değişen ihtiyaçlara göre zaman içinde tekrar yorumlanıp şekillendirilebiliyor.
       B & D Dekorasyon - Stefanelli
       Tel: (0212) 260 91 97
       B & D firması İtalyan Stefanelli ile ortak, standart ya da özel ölçü gerektiren mekanlarda sipariş üzerine dolap yapımını gerçekleştiriyor. Bu dolap sistemlerinin en önemli özelliği alan darlığını ve alan kayıplarını estetik dizaynlarla en aza indirmesi. Dolap imalatları çeşitli sistemlerde yapılıyor. Bu sistemlerin her biri değişik yapım tekniğinden oluşuyor. Böylece tüketici, dolabının yapımı ve fiyatı konusunda seçme özgürlüğüne sahip oluyor. Aksesuvar konusunda da değişik seçenekler sunan firma, dolapların projelendirmesi, imalatı, nakliyesi ve montajı aşamalarını bir bütün olarak tüketiciye sunuyor.

       B & D Stefanelli Dolap Sistemleri Metrekare Fiyatları:
       (standart ölçüler ve aksesuvarlar için geçerlidir)
       Tamburatto Sistem - kapaklı: metrekare Fiyatı: 600 bin - 950 bin İtalyan Lireti
       Library Sistem - kapaksız kütüphane (arka ve kenar paneller mevcut)
       Metrekare fiyatı: 500 bin - 750 bin İtalyan Lireti
       Ray Kapaklı Sistem - kapaksız kütüphane (arka ve kaner paneller mevcut)
       Metrekare fiyatı: 650 bin - 900 bin İtalyan Lireti
       Aksesuvar Fiyatları (standart ölçülerde)
       Raf (50 santimetreye kadar): 60 bin İtalyan Lireti / adet
       Raf (100 santimetreye kadar): 80 bin İtalyan Lireti / adet
       Açılı (90 derecelik yekpare raf): 290 bin İtalyan Lireti / adet
       Askılar (masif): 15 bin İtalyan Lireti / adet
       Hareketli Askılık (Servetto): 150 bin İtalyan Lireti / adet
       Kızaklı Raf: 200 bin İtalyan Lireti / adet
       Kravatlık: 360 bin İtalyan Lireti / adet
       4'lü küçük masif çekmece: 390 bin İtalyan Lireti / adet
       4'lü büyük masif çekmece: 430 bin İtalyan Lireti / adet
       3'lü küçük masif çekmece: 350 bin İtalyan Lireti / adet
       3'lü büyük masif çekmece: 390 bin İtalyan Lireti / adet
       3'lü küçük camlı çekmece: 520 bin İtalyan Lireti / adet

       Tepe Grubu - Bil Mobilya
       Tel: (0222) 236 00 70
       Tepe Grubuna bağlı Bil Mobilya ürünleri Mobili markası altında satılıyor. Ev ve ofis mobilyalarının yanısıra sistem mobilyaları üretiliyor. Sistem mobilyalarında daha çok dolap yapımına ağırlık veriliyor. Her renkte ve istediğiniz her tipte üretilebilen dolap yapımında iki çeşit ürünü var:

       Epsilon Sonsuz Dolap Sistemi
       Bu sistemdeki dolaplar yanyana eklenebilen, gövde ve kapaklarıyla istenildiği kadar uzatılabilen özelliğe sahip. Gardrop, soyunma dolabı, kitaplık gibi fonksiyonları yerine getiren bu dolapların her türlü aksesuvarları da mevcut. Bu ürün grubundaki dolapların fiyatları 127 milyon 700 bin liradan başlıyor ve istek ve talep doğrultusunda değişiyor.

       Aurora Büfe Grubu
       Genç, yemek, çalışma, oturma grupları ve TV dolapları olarak kullanılıyor. 4 ayrı boy, 2 ayrı genişlik ve 6 ayrı kapak tipine sahip. Zaman içinde tüketicinin isteğine bağlı olarak yeniden şekillendirilebiliyor. Dolap fiyatları 21 milyon 600 bin liradan başlıyor ve istek ve talep doğrultusunda değişiyor.

       Kirschbaum Mobilya
       Tel: 0212 287 05 81
       Tamamen kişiye ve mekana uygun özel tasarımlar üretiliyor. Dolaplar ulaşılması en güç yerlere dahi uyum gösterebilecek nitelikte. Bunun dışında taşınma halinde istenen mekana naklolabiliyor ve gerekli ilavelerle yeniden şekillendirilebiliyor. Dolap aksesuvarları da müşteri tarafından belirleniyor ve ona göre firma tarafından üretiliyor. Dolap kapağı yapımında kiraz, ceviz ve renkli lakeler kullanılıyor.

       Fiyatlar:
       Kiraz çerçeveli, securit camlı, sürgü kapaklı dolap sistemi 13 bin Alman markı, kiraz kaplamalı giysi odası sistemi 14 bin 500 Alman markı, alüminyum çerçeveli securit camlı, menteşe kapaklı dolap sistemi 12 bin Alman markı, kiraz çerçeveli, beyaz lake, menteşe kapaklı dolap sistemi 13 bin 500 Alman markı.