Vitrin Hesaplı döşemelik

Hesaplı döşemelik

07.10.2000 - 00:00 | Son Güncellenme:

Hesaplı döşemelik

Hesaplı döşemelik


İster metreyle alın isterseniz ölçü verin kendinize özel diktirin. Salonu, yatak ve çocuk odasını ya da mutfağınızı Aykut Hamzagil’in seri sonu mağazasındaki ürünleriyle uygun fiyata dekore edebilirsiniz


       Döşemelik kumaş, perde, yatak takımları gibi ev dekorasyonu ürünlerinde bir marka olan Aykut Hamzagil, ürünlerinin seri sonu olanlarını Şişli’deki mağazasında satışa sunuyor. Mağazada Aykut Hamzagil markalı kumaşların, mutfak ve yatak odası takımlarının yanı sıra İngiltere ve ABD’den ithal edilen duvar kâğıtları, seramik yemek takımları, porselen kapı kolları da bulunuyor.
       Mağazada satılan kumaşlarla, Aykut Hamzagil’in diğer mağazalarında bulunan iskeletlerden seçilerek ısmarlama olarak kanape ve koltuk da kaplanıyor. Hazır olarak da satın alabileceğiniz tek ve çift kişilik yatak takımları ve yatak örtülerinden ölçü verildiğinde de diktirme olanağına sahip oluyorsunuz. Önümüzdeki ay, sadece seri sonu mağazasına özgü özel baskılı konfeksiyon kumaşları ile yamalı bohça olarak bilinen patchwork işinden oluşan koleksiyon da burada satışa sunulacak.




       Adres: Abide - i Hürriyet Caddesi Osmanbey / İstanbul
       Tel: (0212) 232 32 62/240 40 27