Vitrin İndirim garajı

İndirim garajı

11.09.1999 - 00:00 | Son Güncellenme:

İndirim garajı

İndirim garajı
Neşe Mesutoğlu
İndirim garajı
Mudo'nun Maslak Garage Sale'de başlattığı ve bir ay sürecek olan sezon sonu indirimi geçen sene olduğu gibi büyük ilgi görüyor. Türk hazır giyiminin önde gelen firmalarından Mudo, "Maslak Garage Sale" ile alışverişe yeni bir boyut kazandırıyor. Geçtiğimiz sezon açıldığı sıralarda gösterilen yoğun talepler nedeniyle şimdi daha çok marka ve 45 bin çeşit ürün 2 bin 500 metrekarelik bir alanda sergiliyor.
1 - 30 Eylül tarihlerinde her gün 11:00 - 21:00 arasında beğeniye sunulan Mudo Garage Sale'de hem abiye hem de spor tarzdaki kadın - erkek koleksiyonunu bir arada yansıtan Mudo Collection; genç bayanlara yönelik Naf Naf; özgür ve spor giyinmeyi sevenler için Chevignon; çocuklar için Naf Naf Junior, Chevignon Kids ve Mudo Kids; ev - ofis ve benzer mekanlar için Mudo Concept ürünlerinin yanı sıra Ak Exchange, Best Club, Big Star, Calvin Klein, Champions, Cin Tonic, Claudia Schiffer, Converse, Docteur Renaud Paris, Elite, French Connection, Little Big, Polo Ralph Lauren, Reebok, Slazenger, Today's Man, Tommy Hilfiger, Zero Plus London gibi birçok ünlü markanın zengin koleksiyonları yer alıyor.
Gerçek bir garaj üzerine kurulan mağazada, genel giderler düşük olduğu için, finansman yükü ortadan kaldırılarak yılın belli dönemlerinde esprili bir şekilde her kesime hitap edebilmek hedefleniyor. Bu yaz sezonuna ait ürünlerin olduğu kadar geçen seneden kalan ürünlerin de bulunduğu indirimin bir ay sürmesi planlanıyor. Geçen sene olduğu gibi üç aya uzatmak niyetinde olmayan yetkililer, bu uygulamayı yaz ve kış aylarında olmak üzere 2 defa yapmayı düşünüyor.
Günde 12 bin kişinin geldiği mağazaya giriş ve çıkışlar telsiz irtibatına göre eş sayıda ayarlandığı için, müşteriler 250 metreye ulaşan kuyruklar oluşturabiliyor. 15 kişiden oluşan sivil güvenlik ekibi tüm mağazayı sıkı kontrol altında tutuyor. Mudo Garage'ın özel radyosundan gün boyu müzik yayını yapılırken, yönlendirme amaçlı anonsların yapılması da kolaylık sağlıyor.
Kozmetikten mobilyaya kadar geniş bir ürün yelpazesi olan Mudo Maslak Garage Sale'de çeşit çeşit standların oluşturduğu bir fuar havası var. Üstelik biraz dinlenip nefes almak isteyenler için sıcak - soğuk içeceklerin ve yiyeceklerin satıldığı bir de kafe bulunuyor.
Bu imkanları geçen sene yakalayamayan Show Radyo'nun güzel sesi Müge Barutçu, fiyatları fevkalade ucuz bulduğunu dile getiriyor. Öğretmen Filiz Aksu ve satış elemanı Nazan Orman da bu indirimden çok memnun kaldıklarını belirtiyor. Mudo Garage'da 20 milyon liralık pantolon 8, 32 milyon liralık ceket 10, 50 milyon liralık bot 25, 20 milyon liralık Reebok yürüyüş ayakkabısı 10, 42 milyon liralık tenis ayakkabısı 20 milyon liraya satılıyor. Ayrıca 112 milyon liralık sehpayı 40, 110 milyon liralık tekli hasır koltuğu 55, rejisör koltuğunu ise 15 milyon liraya bulmak mümkün.