Vitrin İndirimi araştırdım

İndirimi araştırdım

22.07.2000 - 00:00 | Son Güncellenme:

İndirimi araştırdım

İndirimi araştırdım


VİTRİN CADISI


       Uzun zamandır bunu beklediğinizi biliyorum. “Cadı, cadılığını ne zaman yapacak?" diye şikayet sesleri yükselttiğinizi de duymuyor değilim. Ama memleket meseleleri ile uğraşıyordum. Hepimiz için, dünya için! Neopopülizm zamanıdır dedim ben de, indirime gittim. Sizin için indirimden ne alınır ne alınmaz neyin suratına bile bakılmaz bunları araştırdım.
       Bir sürü dükkana girdim çıktım. Kredi kartlarım yanımdaki en güçlü silahlarımdı. Güçlüydüm. Ayaktaydım ve indirimdeydim. Şimdi en çok indirim nerede ve gerçekten değer mi sorusuna şu adresle cevap verebilirim; Zara, Şaşkınbakkal. Kesinlikle Zara’da gerçek bir indirim var. Ve indirimin yarattığı çöl durumu da yok. Bereket var. Su var. İndirim bereketli bu dükkanda. Bedenler hiç bitmiyor fiyatlar indikçe iniyor falan. Bu da çok iyi bir şey tabii. Çünkü indirimin en kötü yanı indirimde almak istediğiniz her parçanın üstünüze uyanı ya da “o renginden" kalmadığını öğrenmenin yarattığı hayal kırıklığıdır.
       Zara’nın en iyi tarafı pantolonları. Renk renk Zara pantolonları 9 milyon 500 bin ve 6 milyon 500 bin lira arası indirimdeler. Pantolonlar düşük belli ve kumaşları keten değil, likralı kumaştan. Bu da bu indirim pantolonlarını sonbaharda giyebileceğiz anlamına geliyor ki bu çok iyi bir şey. Aslında şu sıralar ne kadar alışveriş bıkkını olduğunuzu biliyorum. Yaz için hiçbir şey almak istemediğinizi nasıl olsa kış geliyor diyerek kışlık hiçbir şeyinizin olmadığını düşündüğünüzü de biliyorum. Bilirim çünkü ben bir cadıyım. Ama yaz indirimi alışverişinin püf noktası sonbaharda da giyebilecek parçalara ihtimam göstermekten ve gelecek yaz modası geçeceğinizi düşündüğünüz tarzlara önem vermemekten gelir.
       Zara’daki yılan derisi topuklu sandaletler şu anda dünyayı kasıp kavuruyor. Asimetrik yapıları ve kadınsı topuklarıyla gerçekten ucuza bir çift tarz pabuca sahip olmanızı sağlıyorlar. Sadece 25 milyona alabileceğiniz sahte yılan derisi dokulu bu yüksek topuklar gerçekten Zara’daki en trendy parçalar. Yükselen yılan derisi dokusu trendini de göz önüne alırsak bu pabuçları almak iyi yatırım.

       Kredi kartımı çektim
       Gerçek indirimin olduğu bir başka dükkan ise Derishow. Dikişleri, kendine has tarzı ve eklektik stiliyle Derishow’da indirim sayesinde sezonun tüm kıyafetleri, aksesuvarları aşağı yukarı yarı fiyatına satılıyor.
       Fiyatları 90 küsurlarda gezen Derishow etekleri ve pantolonları 45 milyon civarında. Önden ve arkadan yırtmaçlı düşük belli lasteks kumaş bej etek kredi kartımı hızla çekmeme sebep oldu. Cadılar da alışveriş yapar. Ayrıca Derishow’un aksesuvarlarına değinmek istiyorum. Takı konusunda müthiş çağdaş bu Derishow. Kesinlikle piyasa diyebileceğim anlayıştan uzak tasarladığı Derishow takılarının üstünde düşünmeye değer. Özellikle süet bileklik çeşitlemeleri gerçekten çok aferinlik. Aferin. Bence ucuz giyinin, Derishow’dan da sadece aksesuvar alın! Gelelim Beymen Club’e. Buranın işte tarzı klasik. Yani moda ve değil aynı zamanda. O yüzden de buradan indirimden ne alırsanız yanınıza kardır. Bu hep böyledir. Ben bunu bilir bunu söylerim. Pantolon 29 milyon, trikolar 18 milyon ve mayolar 12 milyona düşmüş bir halde. Beymen Club’ün trikosunu yanlışlıkla çamaşır makinesine atın, ağzı burnu çarpılmaz, mayosunu havuzdan geldiğinizde durulamayın erimez. Bunlar da bir cadının tecrübesiyle sabittir. Bana güvenin.
       Çok da alışveriş yapmayın. Temel ihtiyaçlarınızı giderin. Bir de Bill’s’den bir beyaz gömlek alın. Sonbaharda şarap bordosu deri ceketinizle giyersiniz.