Vitrin Kısa kısa...

Kısa kısa...

24.06.2000 - 00:00 | Son Güncellenme:

Kısa kısa...

Kısa kısa...


Yenilikler


Şık Bambi

Şık terlikler, çiçek motifleri ve şeffaf boncuklarla süslenen hasır çantalar... İşte Bambi’ye uğramak için iki harika neden. Üstelik fiyatları da uygun. Hasın çantalara 13 - 17 milyon lira, şeffaf plaj terliklerine ise 12 milyon 900 bin lira ödeyerek kavuşabilirsiniz. Bambi’de sadece plaj seçenekleri yok tabii. Canlı renklere sahip hazır tabanlı terlikler, transparan sabolar de gözde. Bunların fiyatı 33 milyon 700 bin lira. Rugan, kumaş ve naplaktan (mat rugan) üretilen ayakkabıların fiyatı ise 25 ile 50 milyon lira arasında değişiyor. Transparan çantalar da 13 milyon lira.

Arzum Onan alışverişte

Kalekim’den epoksibond çözüm

       Kalekim’in epoksibond su izolasyon malzemesi, özellikle hidrostatik basınç bulunan beton ve tuğla yüzeylerdeki sızıntıları önlemede başarılı çözümler getiriyor. Alkali, yağ, deterjan ve gazolin gibi korozif maddelerden etkilenmeyen malzeme, yapıların ömrünü uzatıyor. Yapı içinde uygulama alanları ise şunlar:Toprak altında kalan bodrum, kiler, çatı ve teras altları, toprakla birleşen bölgeler...

Özgür,daha özgür

       Alışveriş ve eğlence merkezi Carousel’i yaz alışverişinin ve çekilişinin heyecanı sardı. 31 Temmuz tarihine kadar Bakırköy Carousel’deki çeşitli mağazalardan aynı gün içinde yapılacak toplam 20 milyon liralık alışveriş sizi, Hyundai Accent 2000’e, Philips kabinli 81 ekran televizyon ve DVD’ye, Ariston beyaz eşya setine ve Şenocak’tan derin donduruculara ulaştırabilir. Unutmayın!

Hyundai heyecanı

       21. yüzyılın modern kadınının ihtiyaçlarını tümüyle karşılayan, ona giysilerinde hareket özgürlüğü ve rahatlık veren bir keşif, Lycra Soft. “Yumuşak sarış" ile “aktif konfor" kavramını kadınların dünyasına sokan iç çamaşırları, rahatlığı ve özgürlüğü arayan kadınların tercihi.

Tuşa basın, yeter

Logixx bulaşık makinesi, bir teknoloji harikası. Gerçekten. Çünkü Logixx, her şeyi bulaşık makinesi kullanıcılarının yerine düşünüyor. Program ayarlamaya gerek duymadan tek tuşla çalışarak bulaşıkların kirlilik ve makinenin doluluk oranını kendiliğinden tespit ediyor. Bulaşıklar yüzde yüz temizlenene kadar çalışmaya devam ediyor. Kaldı ki softline bombeli çelik veya beyaz dizaynı ile sadece teknolojiye değil dekoratif unsurlara da önem veriyor. Logixx’in üreticisini kim mi? Bosch elbette.

Cacharel erkeği

Bu yaz Cacharel erkeği bir başka. Kendinden emin, güçlü, gösterişli ve rahatına düşkün. Cacharel’in yaz sezonu için hazırladığı koleksiyonda, açık renkler, çağdaş çizgiler, parlak ve hafif kumaşlar göze çarpıyor. Cacharel’in geleneksel kalitesi, çağdaş çizgileri, farklı ve özgür detayları erkekleri yaz boyunca büyüleyeceğe benziyor açıkçası.

Kırışık mı dediniz?

Nıvea Visage, yeni ürünü Kao Biore Beauty Flash Bakım Bantları ile pürüzsüz bir göz çevresi vaad ediyor. Düzenli bir kullanım sonucunda çarpıcı, ışıltılı bakışlara kavuşulmasını sağlıyor. Bu bantlar, ferahlatıcı ve yoğun nemlendirici etkiye sahip jel sayesinde göz çevresindeki hassas cilde yoğun nem kazandırıyor. Düzenli kullanıldığında da 4 hafta içinde kırışıkların ve ince çizgilerin görünümünü yumuşatıyor. 16 hafta içinde ise belirgin sonuçlar sağlıyor.